Ultimele știri
Acasă / Cultura-Media / Vezi cum arată bradul de Crăciun al celui mai puternic om din lume
SERPICO CRAIOVA

Vezi cum arată bradul de Crăciun al celui mai puternic om din lume

Donald şi Melania Trump au dat startul celui mai vesel sezon din an: au aprins luminile din bradul de Crăciun, aflat în parcul din spatele Casei Albe.

Melania Trump a fost cea care a apasat butonul de aprindere a luminitelor de Craciun, dar discursul a fost tinut de presedintele american. foto:protv.ro

Președintele Trump a aprins, joi, instalația de lumini ce decorează bradul de Crăciun din Washington și a transmis urări celor prezenți. Ceremonia a fost organizată în parcul aflat între Casa Albă și Monumentul Washington.

„De Crăciun ne amintim de acest adevăr etern: fiecare persoană este un copil iubit al lui Dumnezeu. Ca o națiune recunoscătoare, lăudăm bucuria familiei, binecuvântările libertății și minunea Crăciunului. În numele Melaniei și al întregii noastre familii, vă dorim Crăciun fericit și Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!”, a declarat Donald Trump.

Bradul naţional de Crăciun e un molid argintiu din Colorado şi e înconjurat de alţi 56 de brazi mai mici, cu ornamente din fiecare stat şi teritoriu american. Aprinderea luminilor de către preşedintele american e o tradiţie ce datează din 1923.

Iata cum a fost decorata Casa Albă:


Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Clubul de presă, apel către CNA să NU fie părtaș la crima de presă. Presiunile asupra jurnaliștilor trebuie să înceteze! Facem SCUT în fața jurnalistei Anca Alexandrescu

Clubul de Presă asistă cu stupoare la o faptă ce nu s-a mai petrecut pana …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.