Ultimele știri
Acasă / Administratie / Ion Prioteasa pleacă din fruntea Consiliului Județean după 16 ani

Ion Prioteasa pleacă din fruntea Consiliului Județean după 16 ani

Joi, la ultima ședință ordinară condusă in legislatura actuală, Ion Prioteasa și-a luat rămas bun de la consilierii județeni cu care a lucrat în cei patru ani de mandat (2016-2020).

Președintele Consiliului Județean Dolj a declarat că acest ultim mandat il consideră ca fiind cel mai bun din punct de vedere al investițiilor realizate în infrastructură, sănătate și cultură. „Am fost emoționat să conduc ultima ședință în calitate de președinte al Consiliului Județean Dolj, după 4 mandate în care am reușit, alături de toți aleșii care au activat în acești 16 ani, să îmbunătățim semnificativ județul. Mulțumesc și echipei inimoase de profesioniști desăvârșiți de la Consiliul Județean, un colectiv de salariați cu care, sunt convins, multe instituții s-ar mândri.

Vreau să le mulțumesc tuturor colaboratorilor cu care am avut onoarea să lucrez în tot acest timp – primari, parlamentari, membri ai Guvernului, europarlamentari, directori ai unităților subordonate Consiliului Județean sau reprezentanți ai mass-media. Totodată, le mulțumesc consilierilor județeni care mi-au oferit o plachetă în semn de recunoaștere a activității pe care am depus-o în beneficiul comunităților doljene în ultimii 16 ani, un gest care înseamnă foarte mult pentru mine“, a declarat Ion Prioteasa.

Ion Prioteasa este primul pe lista candidatilor PSD Dolj pentru Senatul României, la alegerile parlamentare din luna noiembrie 2020. Cosmin Vasile, vicepresedinte al CJ Dolj, candidează pentru funcția de președinte al institutiei.

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

PNL Dolj cere anularea alegerilor de la Malu Mare: 66 de alegători nu au primit buletine de vot. Nu este o simplă eroare materială, ci ne aflăm în fața unei fraude electorale evidente. FOTO DOCUMENT

PNL Dolj a depus la Biroul Electoral Central o cerere de anulare a alegerilor din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.