Ultimele știri
Acasă / Craiova in direct / Opinia lu’ Tucă are greutate

Opinia lu’ Tucă are greutate

Republica TV si-a propus să asculte cu și mai multă atenție părerile cetățenilor. Astfel, vom analiza postările publicate de voi pe Facebook, postări ce au legătură cu institutiile orașului sau județului, într-o anumită chestiune. Rubrica se numește “Opinia lu’ …”. Astăzi, ne-a atras atenția postarea jurnalistului Marius Tucă.

“România e condusă de Coronavirus

Este pentru prima dată în istorie când un Guvern-fantomă va fi votat de un Parlament-fantomă. Mi-e teamă să nu fie aceștia primii pași prin care România să devină, la rândul său, un stat-fantomă. Cu Ludovic Orban izolat la Vila Lac 1 – pentru cei cunoscători Sică Mandolină stă gard în gard, izolat, cu Traian Băsescu, ba chiar are o portiță între cele două curți – și cu Klaus iohannis izolat și învăluit în propria aroganță la Cotroceni, avem toate șansele ca România să fie condusă de Coronavirus.

Opoziția, altfel plină de guri mari, a făcut peste noapte ciocu’ mic și, vezi Doamne, din cauza la coronavirus trebuie să voteze un guvern anticonstituțional, antidemocratic, anti-România, anti din toate punctele de vedere. Asta în condițiile în care România, în situații cu totul excepționale, are nevoie de oameni cu totul excepționali și nu de oameni izolați sau autoizolați de incompetență și prostie.”

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Alegeri 2024. Rezultatele finale ale alegerilor, în linie dreaptă. AEP: Procesul electoral este în etapa de definitivare a centralizării rezultatelor

Vezi care sunt REZULTATELE locale din fiecare localitate AICI Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a anunțat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.