Ultimele știri
Acasă / COMUNICATE / Jandarmul Alin Vîlceleanu a primit “Distincția de serviciu”
SERPICO CRAIOVA

Jandarmul Alin Vîlceleanu a primit “Distincția de serviciu”

Comunicat Gruparea de Jandarmi Mobilă “Frații Buzești” Craiova

“Pasiunea, dăruirea și modul în care și-a desfășurat activitatea i-au adus ,,Distincția de serviciu”

Cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române, colegul nostru, plutonier adjutant Vîlceleanu Alin, a primit ,,Distincția de serviciu”, acordată de către inspectorul general al Jandarmeriei Române, pentru îndeplinirea în condiții deosebite a misiunilor încredințate.

Alin își desfășoară activitatea în Jandarmerie de peste 18 ani și mereu a dat dovadă de profesionalism și sprijin pentru cetățeni și colegi.

Implicat și cu un dezvoltat simț civic, atât în misiuni, cât și în timpul liber, a intervenit fără să ezite la salvarea de vieți omenești. Putem aminti acțiunea de salvare a două persoane aflate în stare de inconștiență, din cauza intoxicării cu fum, pe timpul unui incendiu, dar și intervenția, în sprijinul pompierilor, de a evacua copiii și persoanele cu dizabilități dintr-un imobil cuprins de flăcări.

De asemenea, în timpul liber, a intervenit pentru urmărirea și prinderea unei persoane care furase un portofel cu bani și acte, astfel încât bunurile au fost înapoiate proprietarului.

Alin este un om modest, care își face datoria și spune că sprijinul colegilor a contat enorm pentru reușita acestor misiuni.

Felicitări, Alin!”

Gruparea de Jandarmi Mobilă “Frații Buzești” Craiova

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Ajutoare umanitare din Rezerva de Stat, pentru copiii instituționalizați. Doljul este primul județ beneficiar. Ministrul Familiei, Natalia Intotero, prezentă la acțiunea derulată la DGASPC

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC), aflată în subordinea Consiliului Județean Dolj, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.