Ultimele știri
Acasă / COMUNICATE / Pop Opera Concert, 17 noiembrie 2019, Sala Polivalentă din Craiova. Celebra Lara Fabian este invitatul special al spectacolului
SERPICO CRAIOVA

Pop Opera Concert, 17 noiembrie 2019, Sala Polivalentă din Craiova. Celebra Lara Fabian este invitatul special al spectacolului

Opera Română Craiova încheie ediția a XVI-a a Festivalului Internațional „Elena Teodorini” cu spectacolul eveniment Pop Opera Concert, duminică, 17 noiembrie 2019, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă din Craiova.

Artista care a reconfigurat pentru totdeauna concepția generală despre live performance, celebra Lara Fabian este invitatul special al spectacolului-eveniment Pop Opera Concert, eveniment muzical care face parte din ediția a XVI-a a Festivalului Internațional „Elena Teodorini” organizat de Opera Română Craiova.

La Sala Polivalentă din Craiova, Lara Fabian va interpreta atât piese celebre precum „Je t’aime” și „Je suis malade”, dar a pregătit și un duet cu tenorul Operei Române Craiova,Bogdan Mihai, interpretul care a reușit în ultimul deceniu să-și revendice scena de operă de pe întreg mapamondul cu autoritatea unei adevărate legende.

Julie Mayaya și Katiuscia

Pe scena de la Sala Polivalentă vor urca și laureata concursului „Vocea României”, Julie Mayaya, și interpreta italiană Katiuscia.

Cea care a cucerit juriul concursului „Vocea României” și mii de ascultători cu timbrul inconfundabil al vocii ei, Julie Mayaya, va lansa în cadrul evenimentului piesa „I don’t love you anymore”, iar Katiuscia, îndrăgită de publicul italian, dar aplaudată și în multe alte țări din Europa, America, Asia și Africa, va cânta pentru prima dată în România, la Craiova.

Orchestra, Corul și soliști ai Operei

În cadrul evenimentului muzicalvom asculta unele dintre cele mai frumoase pagini muzicale interpretate de soliștiiOperei Române Craiova soprana Renata Vari și tenorul Bogdan Mihai, alături de Orchestra și Corul Operei Române Craiova, sub conducerea muzicală a maestrului Dumitru Cârciumaru.

Ultimele bilete disponibile pot fi cumpărate online pe platforma eventim.ro:
bit.ly/2oFgMuV și pe pagina web a Operei Române Craiova:

http://bilete.operacraiova.ro/en/show/16/detail
sau la agenția de bilete a Operei din Craiova, str. Mihai Viteazul nr. 7, telefon: 0351.442.471, e-mail: agentiadebilete@operacraiova.ro

Dumitru Carciumaru

Ediție de anvergură

Festivalul Internațional „Elena Teodorini” a început în 11 octombrie, evenimentul de deschidere fiind prima ediție The Artist Awards, organizat de Big Ideas și Opera Română Craiova, care a reunit sute de artiști și mii de spectatori în Piața Mihai Viteazul. Timp de cinci săptămâni, 14 evenimente – producții europene, naționale, dar și cele mai îndrăgite spectacole craiovene – s-au desfășurat pe scene de spectacol din Craiova, Râmnicu Vâlcea și București.În ultima săptămână de festival, pentru musicalul „Micuța Dorothy” din 16 noiembrie, biletele au fost epuizate, iar duminică, 17 noiembrie, festivalul se va încheia cu Pop Opera Concert, spectacol-eveniment care a stârnitinteresuliubitorilormuzicii din țară, darși din străinătate.

Festivalul Internaţional „Elena Teodorini” este organizat de Opera Română Craiova cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova și al Consiliului Local Craiova, la ediția din acest an parteneri fiind Filarmonica „Oltenia” Craiova, Teatrul Național „Marin Sorescu” Craiova, Teatrul pentru Copii și Tineret „Colibri”, Filarmonica „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea, Teatrul Excelsior din București, Centrul Cultural pentru UNESCO „Cetatea Romanței” Târgoviște și Protect NPG.

https://www.serpico.ro/
https://www.serpico.ro/
Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Filarmonica Oltenia: Dezbatere de interes public- Efectele devastatoare ale drogurilor, speakeri Cătălin Țone, expert antidrog, si Diana Stănculeanu, psihoterapeut

Speakerii Cătălin Țone, expert antidrog, si Diana Stănculeanu, psihoterapeut și expert național în sănătate mintală, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.