Ultimele știri
Acasă / Craiova in direct / Oana Pellea, mesaj emoționant de ziua comemorării marelui actor Amza Pellea. Ce le-a transmis autorităților de la Dolj
SERPICO CRAIOVA

Oana Pellea, mesaj emoționant de ziua comemorării marelui actor Amza Pellea. Ce le-a transmis autorităților de la Dolj

Oana Pellea, fiica marelui actor Amza Pellea, a scris vineri, 7 aprilie, un mesaj emoționant. Totodata, pe contul său de Facebook, actrița le-a dat fanilor o veste importantă. Ce se întâmplă chiar acum, în anul în care marele actor al fi împlinit 92 de ani.

“Intr – un 7 aprilie a venit pe pământ doar sa dăruiască Iubire. A imprăștiat bucurie multă si iubire curată la toată lumea. Daca v-a încălzit vreodata sufletul si v-a adus bucurie…poate ii aprindeti azi o lumânare sau ii inaltati un gand de drag…ca tare suflet frumos si bun si cald a avut tata. Ma înclin si va mulțumesc. in rest…câteodată dorul urlă ca lupii in pustiu.

Chiar dacă sunteți de partea “cealaltă a oglinzii” suntem împreună pentru totdeauna! La mulți ani in Lumina Domnului, tată!”, este mesajul postat pe Facebook de a fiica marelui Amza, actrița Oana Pellea.

Oana Pellea anunța, în vara anului trecut, că a închis casa memorială din Băilești, județul Dolj, acolo unde tatăl ei s-a născut. Atunci, actrița a vorbit despre o serie de proceduri administrative greu de îndeplinit, iar despre autoritățile din Băilești a spus că nu s-au implicat deloc. Ei bine, autoritățile doljene au luat act de supărarea actriței și au demarat o serie de proceduri care au schimbat in bine situația.

“Astazi,
7 aprilie,
ziua in care tata a vazut lumina zilei, vreau sa fac un anunț. Casa Memoriala “Amza Pellea” din Bailesti isi va redeschide porțile, in haine noi si va functiona in regim permanent. Trebuie sa multumesc Presedintelui Consiliului Judetean Dolj, domnul Cosmin Vasile si domnului Florin Ridiche director al Muzeului Olteniei Craiova. Fără sprijinul excepțional acordat de către dânșii…Casa Memorială ar fi rămas inchisă…
Domnii mei, vă adresez UN MARE MULTUMESC, in numele tatălui meu si al meu personal! Va mulțumesc
pentru că ii cinstiti memoria, asa cum se cuvine, celui care a iubit din tot sufletul Oltenia si pe olteni!, a transmis fiica marelui Amza, actrița Oana Pellea.

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

PROGRAM ZILELE MUNICIPIULUI CRAIOVA, 30 mai – 02 iunie 2024

Joi, 30 mai 09:00 – 17:00 Muzeul Cărții și Exilului Românesc Expoziţie de artă fotografică …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.