Ultimele știri
Acasă / COMUNICATE / Final spectaculos de campanie pentru PMP Craiova

Final spectaculos de campanie pentru PMP Craiova

Partidul Mișcarea Populară, filiala Craiova, a încheiat într-un mod spectaculos o campanie extraordinară, fără precedent în istoria acestui partid în Cetatea Banilor. În frunte cu Anişoara Stănculescu, candidata PMP la primăria Craiova, peste 150 de craioveni au dat semnalul de sfârșit al unei inedite campanii electorale, desfășurată într-un format excepțional având în vedere condițiile pandemice.

„Sunt ultimele clipe ale unei campanii electorale fără precedent în istoria Craiovei, desfășurată, din păcate, în condiții grele din punct de vedere al sănătății publice. Le mulțumesc craiovenilor care s-au dovedit extraordinar de receptivi la propunerile noastre și îi asigur că noi, PMP-ul, când vom ajunge la conducerea primăriei Craiova, vom face cu prioritate ceea ce am promis în ultima lună!

Mulțumesc, de asemenea, echipei mele, întregii filiale, pentru suportul acordat! Sunt niște persoane extraordinare! Aştept încrezătoare rezultatul de duminică seara și sper că prezenţa la urne a craiovenilor să fie pe măsura importanţei acestui vot!”, a declarat, în exclusivitate pentru www.indiscret.ro, Anişoara Stănculescu, candidatul PMP la funcția de primar al Craiovei.

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Show-uri unice și seri magice, pe Stadionul Ion Oblemenco: The Motans Symphonic, Y do I și TehnOpera revoluționează scena la IntenCity

(P) Craiova IntenCity revoluționează scena festivalurilor din țară cu show-uri unice, proiecte inovatoare și experiențe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.