Ultimele știri
Acasă / COMUNICATE / UPDATE. PNL Dolj: PSD Dolj nu dorește alegeri libere şi corecte
SERPICO CRAIOVA

UPDATE. PNL Dolj: PSD Dolj nu dorește alegeri libere şi corecte

La Craiova, PSD continuă practicile comuniste de a controla procesul electoral şi verifică dacă angajaţii din regiile şi societăţile subordonate primăriei, unităţi pe care le-a falimentat, se prezintă la vot.

Delegaţii PSD din secţiile de votare deţin în mod ilegal copia listelor electorale şi bifează pe aceasta persoanele care au votat, pentru a raporta la partid cine a votat şi cine nu. Mai mult, reprezentanţii PSD îşi permit să îi şi chestioneze pe alegători cu cine au votat şi le induc acestora că trebuie să voteze “cu cine trebuie”, pentru a nu avea probleme la locul de muncă, care în Craiova nu se găseşte aşa de uşor.

Le cerem reprezentanţilor PSD să renunţe la aceste practici ilegale şi inacceptabile într-un regim democratic din secolul al XXI-lea şi să respecte legea şi dreptul la opţiunea liberă în ceea ce priveşte exercitarea dreptului de vot.

Ca întotdeauna, PSD Dolj nu dorește alegeri libere și corecte în Craiova și încearcă prin orice mijloace să controleze procesul electoral. Acest lucru este demonstrat încă o dată, dacă mai era cazul, de faptul că delegaţii PSD din secţiile de votare deţin în mod nelegal copia listelor electorale, bifând pe aceasta persoanele care au votat.

Mai mult decât atât, reprezentanţii PSD perturbă procesul electoral, chestionând alegătorii cu cine au votat. Este inadmisibil ca acest lucru să se întâmple cu largul concurs al preşedinţilor secţiilor de votare şi locţiitorilor acestora, în condiţiile în care reprezentanţii PNL au protestat împotriva acestei ilegalităţi.

PNL Dolj consideră că astfel de practici constituie o gravă încălcare a normelor legale în vigoare, întrucât se încalcă atât confidenţialitatea datelor cu caracter personal, cât şi secretul votului garantat de Constituţia României.

Reprezentanţii PNL din secţiile de votare s-au văzut obligaţi să depună în scris sesizări împotriva acestor practici nelegale, urmând ca PNL Dolj să adreseze o întâmpinare în acest sens Biroului Electoral Judeţean
Înţelegem că PSD-iştii sunt disperaţi că vor pierde alegerile, dar cei care se pretează la astfel de practici se expun unui dosar penal.

PNL Dolj îşi exprimă indignarea faţă de comportamentul PSD, care, în mod constant, dovedeşte că nu are respect faţă de lege şi faţă de cetăţeni, dorind să vicieze scrutinul electoral.
PNL Dolj nu va tolera nicio abatere de la lege şi îşi asumă să apere dreptul cetăţenilor de a participa la alegeri libere şi corecte.
Biroul de presă al PNL Dolj

Executat de sc hv media production srl, la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, CMF 21240330

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Clubul de Presă, elogiat internațional!

În urma temerarelor dezvăluiri, făcute de postul de televiziune Realitatea Plus și susținute în forță …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.