Ultimele știri
Acasă / Administratie / Șeful liberalilor doljeni, deputat Ștefan Stoica: In zilele următoare se va semna contractul pentru studiul de fezabilitate al drumului de mare viteză Craiova – Lugoj
SERPICO CRAIOVA

Șeful liberalilor doljeni, deputat Ștefan Stoica: In zilele următoare se va semna contractul pentru studiul de fezabilitate al drumului de mare viteză Craiova – Lugoj

“Astăzi a avut loc o vizită de lucru a domnului premier Nicolae Ciucă, în județele Olt și Dolj.

În județul Olt, domnul prim-ministru a vizitat tronsonul 2 al drumului expres Craiova – Pitești, care se află într-un stadiu avansat, urmând să fie dat în folosință în primele luni ale anului 2022.

Astfel, calvarul șoferilor care tranzitează Balșul și Slatina va lua sfârșit, tronsonul 2 cuprinzând centurile ocolitoare ale orașului Balș și municipiului Slatina.

În cadrul întâlnirii din județul Dolj, s-a semnat acordul pentru extinderea și modernizarea Aeroportului Internațional Craiova, investiție din fonduri europene, în valoare de aproape 100 milioane de euro.

Totodată, în zilele următoare se va semna contractul pentru studiul de fezabilitate al drumului de mare viteză Craiova – Lugoj.

Tot în luna decembrie, urmează să se semneze și contractul de finanțare pentru continuarea Centurii de Sud a Craiovei (sectorul cuprins între Cârcea – Malu Mare – Podari), în lungime de 10 kilometri”, a anunțat președintele PNL Dolj, deputat Ștefan Stoica.

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Dan Diaconu explică pericolul uriaș și situația curentă în confruntarea SUA-Rusia

Autor: Dan Diaconu Pachetul de ajutorare a Ucrainei este doar un preambul. Cu toate că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.