Ultimele știri
Acasă / COMUNICATE / Evenimentul anului pentru Industria Wellbeing. Bacolux Hotels România, două premii la Termalia Awards 2023

Evenimentul anului pentru Industria Wellbeing. Bacolux Hotels România, două premii la Termalia Awards 2023

Peste 150 de investitori, experți și furnizori din industria wellbeing – proprietari și top manageri de spa-hoteluri, resorturi, medical-spa-uri, clinici de medicina estetica și de stomatologie, spitale private, centre balneare și de recuperare medicală, reprezentanți ai forurilor internaționale, personalități și influenceri din România și din străinătate se reunesc anual la Termalia, considerat cel mai selectiv reper al Industriei Spa și de Turism Medical din Romania.

Premiul pentru ,,Best Design Theme” acordat pentru Herculum Spa la Termalia Awards

La Gala Termalia Awards din această seară, Herculane aduce acasă trei premii.

“Suntem încântați să anunțăm că în această seară Bacolux Hotels România a obținut două premii în cadrul Termalia Awards pentru locațiile sale din Herculane:

? Best Design Theme – Bacolux Afrodita Resort & Spa
? Best Mineral Spring Resort – Bacolux Diana Resort

iar

? Herculane Project pentru Best Historical Spa Project.

Compania a fost reprezentată la eveniment de către Laura Pătru și Maria Bora”, au anunțat reprezentanții Bacolux Hotels România.

Ceremonia de premiere si Gala Diner Termalia Awards 2023 are loc sâmbătâ, 25 Noiembrie, in Alma Grand Ballroom, la Alma Health & Spa Retreat Resort, Brăila.

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

PNL Dolj cere anularea alegerilor de la Malu Mare: 66 de alegători nu au primit buletine de vot. Nu este o simplă eroare materială, ci ne aflăm în fața unei fraude electorale evidente. FOTO DOCUMENT

PNL Dolj a depus la Biroul Electoral Central o cerere de anulare a alegerilor din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.