Ultimele știri
Acasă / Administratie / Liberalii au întrerupt negocierile cu PSD privind organizarea alegerilor
SERPICO CRAIOVA

Liberalii au întrerupt negocierile cu PSD privind organizarea alegerilor

Liberalii au întrerupt negocierile cu PSD privind organizarea alegerilor. Când vor fi reluate – declarația lui Nicolae Ciucă

Liberalii au întrerupt negocierile cu PSD privind organizarea alegerilor

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, liderul Partidului Național Liberal, a făcut declarații referitoare la negocierile cu Partidul Social Democrat privind organizarea alegerilor din acest an. Acesta a subliniat că discuțiile vor fi reluate vineri și că orice prelungire ulterioară a acestora este considerată “inoportună” și “fără sens”.

Negocierile privind organizarea alegerilor din acest an au fost întrerupte aseară, conform declarațiilor făcute de Președintele Senatului, Nicolae Ciucă. Acesta a precizat că discuțiile vor fi reluate vineri și că încă nu se anticipează o decizie finală.

Liderul PNL consideră că orice amânare ulterioară a acestor negocieri este nefastă și nu mai are sens să se continue discuțiile, deoarece subiectul a ocupat deja spațiul public și trebuie să se treacă la rezolvarea altor problemele majore aflate pe agenda guvernamentală.

“Vă pot spune că am întrerupt negocierile aseară, urmând a fi reluate vineri şi nu se profilează încă o decizie. Eu cred că orice prelungire dincolo de ziua de vineri este inoportună şi nu mai are niciun fel de rost să mai discutăm pentru că, pe de o parte, ocupăm spaţiul public cu un subiect care se rostogoleşte şi aşa de foarte mult timp şi, până la urmă, trebuie să vedem celelalte probleme care sunt pe agenda guvernamentală şi trebuie rezolvate”, a explicat Ciucă, la Palatul Parlamentului, răspunzând unei întrebări pe această temă. Sursa: realitatea.net

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Dan Diaconu explică pericolul uriaș și situația curentă în confruntarea SUA-Rusia

Autor: Dan Diaconu Pachetul de ajutorare a Ucrainei este doar un preambul. Cu toate că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.