Ultimele știri
Acasă / alegeri 2024 / Alegeri 2024. Nicolae Ciucă: „Şansa PNL este să aibă candidat la Preşedinţia României”

Alegeri 2024. Nicolae Ciucă: „Şansa PNL este să aibă candidat la Preşedinţia României”

Nicolae Ciucă: „Şansa PNL este să aibă candidat la Preşedinţia României”

Președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă, a pus accentul pe necesitatea unei candidaturi proprii a liberalilor pentru funcția de președinte al României. Potrivit declarațiilor sale, exprimate joi, Nicolae Ciucă tinde către o hotărâre de a merge pe o candidatură separată de PSD la următoarele alegeri, scrie realitatea.net. Nicolae Ciucă și-a reiterat încrederea în decizia partidului și în abordarea liberalilor de a-și atinge obiectivele politice.

„Şansa noastră este să avem candidat la Preşedinţia României. Ca atare, Partidul Naţional Liberal, în acest moment, avem o decizie pe care o urmăm, nu cred că după 9 iunie se va modifica ceva”, a spus Nicolae Ciucă.

Întrebat dacă este deschis la o negociere PSD-PNL privind un candidat comun la alegerile pentru prima funcţie în stat, el a afirmat: „În momentul de faţă, probabilitatea este destul de redusă”. De asemenea, întrebat dacă exclude „complet” o negociere cu AUR pentru o alianţă de dreapta, liderul liberal a răspuns: „Da, absolut”. Nicolae Ciucă a participat la evenimentul care a celebrat Ziua Naţională a Israelului, la Opera Naţională din Capitală.

click pe SERPICO CRAIOVA

Despre admin

V-ar mai putea interesa

PNL Dolj cere anularea alegerilor de la Malu Mare: 66 de alegători nu au primit buletine de vot. Nu este o simplă eroare materială, ci ne aflăm în fața unei fraude electorale evidente. FOTO DOCUMENT

PNL Dolj a depus la Biroul Electoral Central o cerere de anulare a alegerilor din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.