Ultimele știri
Acasă / Administratie / #podcast RepublicaTV. Dialoguri cu Maria Staicu: În școlile din România ecoeducația rămâne și azi opțională
SERPICO CRAIOVA

#podcast RepublicaTV. Dialoguri cu Maria Staicu: În școlile din România ecoeducația rămâne și azi opțională

Asta înseamnă că cei mici deprind noțiuni despre mediu și poluare fie de acasă, fie, dacă se ivește contextul, de la dascăli. De cele mai multe ori însă, elevii iau contact cu educația ecologică prin programe și acțiuni organizate în instituțiile de învățământ de ONG-uri.

Educația ecologică este parte din educația pentru viață! Acest indemn al Asociației Environ ar trebui folosit la inceputul fiecarei ore de curs. Si, de ce nu, la fiecare sedinta de lucru a autoritatilor.

Dan Mirea, presedintele Asociatiei “Ape fără plastic”, este prezent la cel mai nou #podcast “Oameni care inspiră comunitatea”. În episodul de astăzi vorbim despre implicare si educatie in protectia mediului.

Urmăreste integral podcast-ul “Dialoguri cu Maria Staicu” pe canalul de Youtube Republica TV, miercuri, 12 ianuarie 2022, ora 20:00

Promo #podcast “Oameni care inspiră comunitatea”

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

28 MARTIE | IQ DIGITAL Summit CRAIOVA. De ce va fi o zi de neratat pentru antreprenorii și comunitatea de business din sudul României?

Dragoș Stanca, fondatorul UPGRADE 100 anunță cel mai asteptat eveniment dedicat transformării digitale: Seria IQ …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.