Ultimele știri
Acasă / Craiova in direct / Anișoara Stănculescu cere Guvernului să-și onoreze angajamentul și să mărească alocațiile copiilor de la 1 iulie

Anișoara Stănculescu cere Guvernului să-și onoreze angajamentul și să mărească alocațiile copiilor de la 1 iulie

De Ziua Copilului, Anișoara Stănculescu- președintele PMP Dolj, solicită Guvernului să-și onoreze angajamentul și să mărească alocațiile copiilor de la 1 iulie așa cum a promis.

Mai mult, Anișoara Stănculescu este îngrijorata de efectele de ordin psihologic generate de pandemie la copiii de toate vârstele. Ea cere Guvernului sa subventioneze programe de consiliere psihologică în urma șocului emotional provocat de pandemie!

“1 iunie este despre bucuria de a iubi copilăria dar și despre obligația noastră ca societate de a proteja material și spiritual pe toți copiii, fără nicio discriminare. Din perspectiva acestei obligații cer guvernului să-și onoreze angajamentul și să mărească alocațiile copiilor de la 1 iulie așa cum a promis.

Și mai cer guvernului să nu uite că o treime din copiii acestei țări afirmă că ar avea nevoie de o consiliere psihologică în urma șocului emotional provocat de pandemie! Doar 5% dintre ei au beneficiat de suport psihologic în școală sau în afara ei. Alte state subvenționează 10-20 de ședințe gratuite anual de consiliere psihologică pentru copii, noi ce facem?!”, a scris pe facebook, Anișoara Stănculescu, președintele PMP DOLJ.

Despre admin

V-ar mai putea interesa

PNL Dolj cere anularea alegerilor de la Malu Mare: 66 de alegători nu au primit buletine de vot. Nu este o simplă eroare materială, ci ne aflăm în fața unei fraude electorale evidente. FOTO DOCUMENT

PNL Dolj a depus la Biroul Electoral Central o cerere de anulare a alegerilor din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.