Ultimele știri
Acasă / COMUNICATE / Congresul USR, mandat pentru constituirea unui pol de dreapta la alegerile din 2024
SERPICO CRAIOVA

Congresul USR, mandat pentru constituirea unui pol de dreapta la alegerile din 2024

Congres USR – filiala USR Dolj Foto: Bogdan Pascu

Congresul USR a votat, sâmbătă, la Sala Radio, un mandat pentru constituirea unui pol de dreapta la alegerile din 2024. La congresul USR au fost invitați și au ținut discursuri liderii UDMR, PMP, Forța Dreptei, precum și primarul general Nicușor Dan.

Președintele USR Cătălin Drulă a cerut Congresului un mandat pentru “crearea unui pol de dreapta care să câștige alegerile din 2024, să facă schimbările de care avem nevoie și care să garanteze destinul european al României.”

Congresul USR a validat mandatul pentru crearea acestui pol de dreapta și pentru elaborarea programului de guvernare printr-o largă consultare în societate, plecând de la reformele și investițiile din PNRR și de la principiile liberalismului modern, anunță USR printr-un comunicat de presă.

Cătălin Drulă a prezentat o viziune pentru câştigarea alegerilor din 2024 de către un pol al forţelor de dreapta şi 10 principii care să stea la baza unui program de guvernare. Principalele angajamente pe care liderul opoziției le-a menționat pentru 2024 sunt: investirea banilor publici în educație, eliminarea privilegiilor, tăierea cheltuielilor inutile ale statului, reconstrucția statului pe bază onestitate și performanță, protejarea mediului și investiții în energia verde.

„De fiecare dată când viitorul democratic al țării noastre a fost amenințat forțele de dreapta s-au mobilizat și au învins. 1996, 2004, 2014. Acum e rândul nostru să facem asta”, a declarat Cătălin Drulă la Congresul USR.

Urmărește MAI JOS discursul lui Cătălin Drulă!

Executat de sc hv media production srl, la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, CMF 21240330

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

Clubul de Presă, elogiat internațional!

În urma temerarelor dezvăluiri, făcute de postul de televiziune Realitatea Plus și susținute în forță …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.