Ultimele știri
Acasă / Administratie / Fiscul dă iama în companii. Ce verifică inspectorii

Fiscul dă iama în companii. Ce verifică inspectorii

Fiscul ia la bani mărunți cheltuielile făcute de companii în contextul pandemiei, precum şi modul în care au acordat bonificaţii la plată sau şomaj tehnic. Totodată, inspectorii vor controla preţurile de transfer şi tichetele cadou.

„Activitatea de inspecţie fiscală a ieşit din amorţeală şi este de aşteptat că va fi tot mai activă pe final de an. Reluarea verificărilor este, în fapt, o revenire la normalitate pentru administraţia fiscală care trebuie să îşi ducă la îndeplinire rolul de colectare a sumelor datorate bugetului.

Un punct important în această discuţie s-ar putea dovedi şi nevoia autorităţilor de a se asigura că diferitele facilităţi fiscale acordate în pandemie au fost aplicate corect de către contribuabili”, a declarat Dan Dascălu, Avocat Partener al D&B David şi Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România.

Control la achizițiile de pandemie

De asemenea, inspectorii fiscali vor verifica cheltuielile pe care companiile le-au făcut în scopul achiziţionării de dezinfectanţi, marcaje, compartimentări, măşti sau teste,Citeste mai departe pe evz.ro

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Ce baroni locali PSD ar dispărea după reforma Ciolacu

Reforma propusă de liderul PSD, Marcel Ciolacu, a stârnit discuții aprinse în rândul baronilor locali …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.