Ultimele știri
Acasă / Cultura-Media / Celebrul Uri Geller „își va folosi puterile psihice” pentru a-l opri pe Putin să înceapă cel de-al treilea război mondial. Cum v-a proceda. Iata scrisoarea lui Uri catre liderul rus

Celebrul Uri Geller „își va folosi puterile psihice” pentru a-l opri pe Putin să înceapă cel de-al treilea război mondial. Cum v-a proceda. Iata scrisoarea lui Uri catre liderul rus

Geller susține că a influențat politica mondială în trecut
(Imagine: NBCUniversal prin Getty Images)
Geller susține că și-a folosit „abilitățile telepatice” pentru a ajuta CIA în negocierile cu Uniunea Sovietică în timpul Războiului Rece.

Îndoitorul de linguri crede că are capacitatea de a evita izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial între Rusia și aliații NATO. Geller spune că își va folosi puterile magice doar dacă liderii mondiali, Biden și Putin, îi cer acest lucru.

Într-o scrisoare deschisă adresată președintelui rus, împărtășită cu Daily Star, Uri îi cere să-și retragă trupele de la granița cu Ucraina. El i-a îndemnat pe oamenii din Marea Britanie și din întreaga lume să i se alăture pentru a-i trimite lui Putin un „mesaj telepatic urgent” de „retragere acum!”.

Președintele Putin este hotărât să readucă granițele Rusiei la culmile din Războiul Rece (Imagine: Alexei Nikolsky/TASS)

“O scrisoare deschisă către Vladimir Putin

Dragă Vladimir, acesta este un mesaj incredibil de urgent. Vă chem să vă retrageți trupele de la bordul Ucrainei. Nu este prea târziu să de-escaladați această situație, înainte de a duce la un război pe scară largă. Dar trebuie să acționezi acum. Am vizitat frumoasa ta țară de mai multe ori înainte. M-am bucurat de ospitalitatea minunaților ruși și chiar am filmat o emisiune de succes (Fenomen) pentru unul dintre emițătorii dumneavoastră. Vă rog să aveți încredere în mine când spun: poporul vostru nu vrea să invadați Ucraina.

O lume îngrijorată urmărește ce se întâmplă acum și se roagă pentru un rezultat pașnic. Și fac apel la oamenii Regatului Unit – și la toată lumea – să mi se alăture pentru a vă trimite un mesaj telepatic urgent: Retrage-te acum! Datorită poziției tale și a informărilor pe care le vei fi primit de-a lungul carierei tale, nu am nicio îndoială că înțelegi – mult mai mult decât majoritatea oamenilor – puterea uimitoare atât a MindPower-ului individual, cât și colectiv. În calitate de fost ofițer de informații al KGB, știu că sunteți conștient de interesul istoric și permanent al propriei țări de a folosi percepția extrasenzorială în scopuri de colectare a informațiilor și de faptul că valorificarea MindPower pentru a fi folosită în politică l și sferele militare rămân o prioritate strategică și clasificată, atât în Rusia și alte țări din întreaga lume.


Vedeta israelo-britanica, Uri Geller, in varsta de 75 de ani, a carei mama sotiei Hanna era ucraineana:Vizualizați situația din Ucraina care se evaporă și se diminuează. Și apoi bombardează mintea lui Putin pentru a se calma și a se retrage.” (Imagine: Getty)

Ca atare, sunt sigur că știți că propriile mele abilități extrasenzoriale au fost validate de CIA, MI5 și Mossad. Folosindu-mi propriile puteri – și MindPuterea colectivă a tuturor celor care mi se alătură – vă bombardăm acum cu un mesaj telepatic, care sper să vă influențeze atât pe dumneavoastră, cât și pe consilierii voștri guvernamentali și militari:

Retrage-te acum! Retrage-te acum! Retrage-te acum!

Preveniți căderea groaznică și pierderile care vor apărea dacă invadați Ucraina. Oprește-te acum cât mai ai o șansă. Multă energie și iubire. Înflorire!”

Despre activitatea publica a lui Uri Geller puteti citi AICI

Despre admin

V-ar mai putea interesa

LIVE. Momentul filmat în care s-a tras asupra lui Donald Trump la un miting de campanie în Pennsylvania. ”Am fost împușcat cu un glonț care mi-a străpuns partea superioară a urechii drepte” – Trump. „Este în siguranță” – Secret Service. Atacatorul, ucis de o echipă de contra lunetiști a Serviciilor Secrete (Hotnews)

O persoană înarmată a tras asupra fostului președinte Donald J. Trump și l-a rănit în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.