Ultimele știri
Acasă / Administratie / Proteste la Casele de Sănătate: activitatea va fi întreruptă timp de două ore – Risc uriaș de colaps pentru sistemul medical
SERPICO CRAIOVA

Proteste la Casele de Sănătate: activitatea va fi întreruptă timp de două ore – Risc uriaș de colaps pentru sistemul medical

Începe haosul în sistemul medical! Astăzi, toți angajații caselor de sănătate din întreaga țară întrerup activitatea pentru două ore și amenință cu proteste. Nu se vor încheia contractele cu furnizorii, nu vor fi decontate procedurile medicale și nici nu vor fi eliberate documente.

Totul din cauza salarizării și a deficitului de personal. Și cadrele medicale ies din nou în stradă în această săptămână și sunt la un pas de declanșarea grevei generale la finalul lunii. Iar dacă nu era de ajuns, aflați că și bolnavii de cancer ies în stradă!

Pacienții acuză Ministerul Sănătății că încalcă legea prin neimplementarea planului național de combatere și control a cancerului. Mai mult, susțin că normele de aplicare prezentate de Alexandru Rafila reprezintă doar un document fără valoare juridică și cer adoptarea unei hotărâri de Guvern. Federațiile atrag atenția că zilnic mor sute de bolnavi de cancer.

sursa:realitatea.net

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Dan Diaconu explică pericolul uriaș și situația curentă în confruntarea SUA-Rusia

Autor: Dan Diaconu Pachetul de ajutorare a Ucrainei este doar un preambul. Cu toate că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.