Ultimele știri
Acasă / COMUNICATE / Tineretul Liberal Dolj și-a ales noua conducere. Doru Câplea a fost ales președinte pentru următorii patru ani

Tineretul Liberal Dolj și-a ales noua conducere. Doru Câplea a fost ales președinte pentru următorii patru ani

Tinerii liberali doljeni și-au ales structura de conducere la nivel județean. 296 de tineri liberali din județul Dolj, delegați ai organizațiilor locale de tineret, au fost prezenți joi, 09 iunie 2022, la ședința Comitetului de Coordonare al TNL Dolj pentru a-și alege noul Birou Politic Județean.

La eveniment au participat colegi din conducerea TNL România, reprezentată de președintele Mara Mareș, prim-vicepreședintele Alexandru Șerban, secretarul general TNL, Octavian Oprea, colegi din organizațiile de seniori ale Partidului Național Liberal, Marian Vasile, președintele PNL Craiova, Adela Gherghe, președintele Organizației Femeilor Liberale Dolj, Flavius Sirop, secretar de stat Ministerul Sportului, alături de primari, consilieri județeni și locali, președinți de organizații locale PNL și președinți de filialele județene de tineret, cărora le mulțumim pentru că au fost mereu alături de echipa TNL Dolj.

În urma votului, Doru Câplea, director regional al Sucursalei de Poștă Craiova, a fost ales președinte al TNL Dolj pentru următorii patru ani

Doru Câplea, președinte TNL Dolj: „Sunt mândru că fac parte din echipa TNL Dolj, iar votul și încrederea colegilor mei mă onorează și mă determină să continuăm proiectele începute cu și mai multă ambiție și putere de muncă.

Urmează o etapă de construcție, în care valorile #GenerațieiAltfel sunt promovate și în care tinerii se implică și găsesc soluții pentru comunități din care fac parte. Deciziile lor la nivel administrativ sunt importante, potențialul lor uriaș este promovat și în interiorul partidului și se construiește astfel o punte de legătură între generația tânără și factorii decizionali.

Tinerii liberali sunt creativi, au demonstrat-o de nenumărate ori. Faptul că sunt și determinați, că sunt axați pe sprijinirea și dezvoltarea comunităților în care trăiesc, îi face cu adevărat reprezentanți ai unei generații care promite și face!  

Am convingerea că putem schimba direcții și putem să fim un reper pentru cei care vor să se implice și să transforme năzuințele de azi în reușitele de mâine! Vorbesc la plural pentru că mereu am văzut în TNL o echipă bine închegată, motivată, cu tineri dornici să demonstreze că drumul spre dezvoltare stă în mâinile noastre. Vă mulțumesc pentru tot sprijinul, pentru încurajări și alături de tineri liberali, păstram entuziasmul de a munci și de a continua proiectele noastre!”

 Noul Birou Politic Judeţean al TNL Dolj are următoarea componenţă:

 Preşedinte: Câplea Doru

Prim-vicepreședinte: Gâtan Marius Alexandru

Prim-vicepreședinte: Olaru Nicolae

Secretar General: Mitrea Laurențiu

Secretar General Adj: Gligor Loredana

Secretar General Adj: Șarpe Andreea

Vicepreşedinte: Epure Bianca

Vicepreşedinte: Grindeanu Alexandra

Vicepreşedinte: Mitra Marian

Vicepreşedinte: Novac Cătălin

Vicepreşedinte: Oană Alin

Vicepreşedinte: Știrbu Ingrid

Vicepreşedinte: Vărgatu Roxana

Vicepreşedinte: Urdă Lavinia

Membru: Andrei Alexandra

Membru: Ciobănescu Mihai

Membru: Dinu Gabriela

Membru: Gavrilă Ionuț

Membru: Gavrilă Marian

Membru: Manea Andrei

Membru: Mirea Mihai

Membru: Oiță Ștefania

Membru: Păianu Liviu

Membru: Rotaru Andrei

Membru: Scrieciu Melinda

Membru: Sever Valentin Robert

Membru: Telman Adrian

Membru: Vraciu Mihaela

Membru: Zăvăleanu Cosmina

Preşedinte CJREL: Cojocaru Alexandru

Membru CJREL: Zăblău Andrei

Membru CJREL: Maruntelu Andra

Membru CJREL: Popa Andreea

Membru CJREL: Dragomir Maria

      Biroul de presă al TNL Dolj

Despre admin

V-ar mai putea interesa

PNL Dolj cere anularea alegerilor de la Malu Mare: 66 de alegători nu au primit buletine de vot. Nu este o simplă eroare materială, ci ne aflăm în fața unei fraude electorale evidente. FOTO DOCUMENT

PNL Dolj a depus la Biroul Electoral Central o cerere de anulare a alegerilor din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.