Ultimele știri
Acasă / Regiunea-Oltenia / Peste 50.000 de oameni au salutat cea mai bună generație din istoria fotbalului românesc. La 30 de ani de la Mondialul din SUA ’94, Generația de Aur a intrat pentru ultima dată pe teren: “Vă iubim! Vă mulțumim că ne-am bucurat încă o dată împreună” – FOTO / VIDEO

Peste 50.000 de oameni au salutat cea mai bună generație din istoria fotbalului românesc. La 30 de ani de la Mondialul din SUA ’94, Generația de Aur a intrat pentru ultima dată pe teren: “Vă iubim! Vă mulțumim că ne-am bucurat încă o dată împreună” – FOTO / VIDEO

Peste 50.000 de oameni au salutat cea mai bună generație din istoria fotbalului românesc. Spectacol pe Arena Națională. Hagi: Am jucat fotbal pentru suporteri cât am putut

Generația de Aur a României a reușit un ultim meci de excepție, sâmbătă seară, pe Arena Națională, în prezența a aproximativ 55.000 de spectatori. Tricolorii au câștigat disputa cu Legendele Lumii, scor 3-2, după o revenire spectaculoasă de la 2-0. Golurile au fost marcate de Panduru, Hagi şi Gâlcă.

La 30 de ani de la Cupa Mondială din ’94, Generaţia de Aur, echipa care a scos sute de mii de români în stradă, s-a întors pe teren pentru un ultim meci, sâmbătă seară, cu Legendele Lumii.

Ultimul meci al Generației de Aur a stârnit un interes major, pe Arena Națională din București fiind prezenți peste 50.000 de spectatori, care au afișat o coregrafie superbă pe întreg stadionul.

Sub privirile a peste 50.000 de spectatori, componenții Generației de Aur, vizibil emoționați, au făcut spectacol alături de adversarii lor, într-un meci ce va intra în istorie.

Jose Mourinho a fost unul dintre oaspeții de seamă la acest eveniment și antrenor al echipei adverse.

Foștii sportivi care au încântat o țară întreagă prin performanțele uriașe realizate la Campionatele Mondiale și Europene au ridicat publicul în picioare în multe momente, la fel cum o făceau pe vremuri.

Adversara României a fost o echipă formată din foști mari jucători ai lumii, printre care Rivaldo, Stoichkov, Panucci.

Sursa: Inquam Photos / George Călin, prin hotnews.ro

Mourinho: A fost o plăcere să fiu cu oameni care au făcut istorie în fotbal

Hagi: Am jucat fotbal pentru suporteri cât am pututHagi: Am jucat fotbal pentru suporteri cât am putut

Florin Răducioiu: Faptul că atâta lume a venit pentru noi, să ne vadă, e o mare dovadă de recunoştinţă şi respect

Generația de Aur a României – World Stars – Cele mai importante momente ale disputei

Citeste continuarea AICI

Generatia de AUR: “Ziua în care putem spune că povestea noastră are un final fericit. Vă mulțumim că ne-ați iubit și ne iubiți. În tot acest timp, când fluierul de start al meciurilor se auzea, tot ce ne-am dorit e să vă facem fericiți. Generația de Aur nu ar fi existat dacă ar fi fost singură. Generația de Aur suntem toți împreună”.

La 30 de ani de la Mondialul din SUA ’94, Generația de Aur a intrat pentru ultima dată pe teren: “Vă iubim! Vă mulțumim că ne-am bucurat încă o dată împreună”.

Despre admin

V-ar mai putea interesa

PNL Dolj cere anularea alegerilor de la Malu Mare: 66 de alegători nu au primit buletine de vot. Nu este o simplă eroare materială, ci ne aflăm în fața unei fraude electorale evidente. FOTO DOCUMENT

PNL Dolj a depus la Biroul Electoral Central o cerere de anulare a alegerilor din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.