Ultimele știri
Acasă / Craiova in direct / Promenada Mall Craiova se va deschide la finalul anului 2023

Promenada Mall Craiova se va deschide la finalul anului 2023

Foto: Andrei Radu, Development Director NEPI Rockcastle si Olguța Vasilescu, primarul municipiului Craiova.

Craiova va beneficia de una dintre cele mai mari investiții comerciale, construită de firma NEPI Rockcastle, Promenada Mall, dar și de un bulevard cu patru benzi care va fluidiza traficul din oraș, au anunțat, intr-o conferință de presă, constructorul și primarul Craiovei.

Este vorba de centrul comercial din zona Bălții Craioviței și de un bulevard, pe care firma care construiește mall-ul îl va dona Primăriei Municipiului Craiova, la finalul investiției.

Bulevardul, care va uni strada Râului de bulevardul Tineretului va avea câte două benzi de circulație pe sens, trasee de biciclete, trotuare, spații verzi generoase, dar și mai multe sensuri giratorii pentru accesul spre zona comercială. Noul centru comercial va genera peste 1500 de noi locuri de munca, au mai precizat sursele citate.

Pe lângă investiția de peste 125 de milioane de euro a dezvoltatorului, Primăria Craiova are sarcina de a efectua exproprieri în zonă, pentru a asigura legăturile rutiere dintre cartiere.

NEPI Rockcastle a demarat deja lucrările la Promenada Mall Craiova, și are termen de finalizare trimestrul IV din 2023. Construit pe un teren de aproximativ 200.000 mp, centrul comercial va dispune de o suprafață închiriabilă de 53.000 mp și 2.100 locuri de parcare.

Promenada Mall Craiova va găzdui cele mai noi concepte ale brandurilor internaţionale şi naţionale de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, înfrumuseţare, articole sportive pentru adulți şi pentru copii, si multe alte branduri.

NEPI Rockcastle este principalul investitor și dezvoltator de proprietăți comerciale din Europa Centrală și de Est. Grupul deține un portofoliu remarcabil de proprietăți cu poziție cheie în România, Polonia, Slovacia, Croația, Bulgaria, Ungaria, Cehia, Serbia și Lituania, și continuă dezvoltarea printr-un program de expansiune în regiune.

În România, compania deține 20 de centre comerciale și 7 strip mall-uri, în cele mai importante orașe din țară, dintre care amintim București (Mega Mall, Promenada Mall), Sibiu (Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu), Timișoara (Shopping City Timișoara), Constanța (City Park Mall Constanta), Ploiești (Ploiești Shopping City).

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Emil Moț, primarul din Slatina, a demisionat. I se aduc acuzații grave de trafic de droguri

Emil Moț, primarul în funcție din Slatina, și-a anunțat demisia, după ce în presă au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.