Ultimele știri
Acasă / alegeri 2024 / Cezar Drăgoescu: “Am votat cu încredere și speranță pentru o Românie modernă, pentru un Dolj modern și pentru o Craiova modernă! Am votat pentru un viitor european!”

Cezar Drăgoescu: “Am votat cu încredere și speranță pentru o Românie modernă, pentru un Dolj modern și pentru o Craiova modernă! Am votat pentru un viitor european!”

Cezar Drăgoescu (USR), candidatul ADU la Consiliul Judetean Dolj, a votat astăzi la sectia 128, Grădinița Tudor Vladimirescu, din Bulevardul Carol.

El i-a indemnat pe doljeni sa iasă la vot si să isi exercite dreptul constitutional:

“Am votat cu încredere și speranță pentru o Românie modernă, pentru un Dolj modern și pentru o Craiova modernă! Am votat pentru un viitor european! Împreună putem decide parcursul Craiovei și județului Dolj, putem alege dezvoltare socio-economică, putem alege educație performantă, putem alege sistem sanitar competitiv, putem alege o piață a muncii corectă, putem alege un viitor mai bun pentru toți. Votați cu încredere! Fiecare vot este important!”, este mesajul lui Cezar Drăgoescu, la iesirea de la urne.

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

PNL Dolj cere anularea alegerilor de la Malu Mare: 66 de alegători nu au primit buletine de vot. Nu este o simplă eroare materială, ci ne aflăm în fața unei fraude electorale evidente. FOTO DOCUMENT

PNL Dolj a depus la Biroul Electoral Central o cerere de anulare a alegerilor din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.