Ultimele știri
Acasă / Regiunea-Oltenia / Revoluție în medicina românească! Dr. Alina Tănase, director medical al Institutului Clinic Fundeni, despre terapiile celulare revoluționare: „Putem, la ora actuală, să modificăm celule și să le administrăm să învingă cancerul. Am ajuns, cumva foarte aproape, de visul oricărui medic…”
SERPICO CRAIOVA

Revoluție în medicina românească! Dr. Alina Tănase, director medical al Institutului Clinic Fundeni, despre terapiile celulare revoluționare: „Putem, la ora actuală, să modificăm celule și să le administrăm să învingă cancerul. Am ajuns, cumva foarte aproape, de visul oricărui medic…”

Prof. univ. dr. Alina Tănase, medic primar hematolog şi directorul medical al Institutului Clinic Fundeni, dar şi preşedinte al Societăţii Române de Transplant Medular, a vorbit, în exclusivitate, pentru gandul.ro, despre metoda revoluționară a terapiilor celulare, personalizate în cancerele hematologice. Vorbim despre un tratament care poate salva viața pacienților care nu au răspuns la alte linii de tratament standard.

Alina Tănase este, cu siguranță, un altfel de medic. Are, dincolo de un profesionalist cum rar întâlnești, bunătate și grijă față de pacient. Blândețea din glas, răbdarea și comunicarea cu fiecare pacient în parte, i-a făcut pe mulți dintre cei care au cunoscut-o să o numească “îngerul în halat alb.” Și-a dorit extrem de mult să aducă aceste terapii revoluționare și în sistemul medical din România și să ofere pacientului o șansă la viață. Alina Tănase, medic primar hematolog, are un CV impresionant, fiind unul dintre artizanii transplantului medular în țara noastră.

Un interviu despre menirea unei medic, despre profesionalism și solidaritate. Despre încrederea în știință și în evoluția medicinei, dincolo de vremurile pe care le trăim. Despre îndrăzneala unui medic de a fi cât mai aproape de visul său: acela de a speranță pacienților săi, diagnosticați cu astfel de boli.

Mai departe pe gandul.ro:Terapiile celulare, revoluție în medicina românească!

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

Dan Diaconu explică pericolul uriaș și situația curentă în confruntarea SUA-Rusia

Autor: Dan Diaconu Pachetul de ajutorare a Ucrainei este doar un preambul. Cu toate că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.