Ultimele știri
Acasă / COMUNICATE / Realitatea PLUS face apel la Clubul de Presă și instituțiile de forță ale statului să sancționeze tacticile mafiote ale clanului Piedone

Realitatea PLUS face apel la Clubul de Presă și instituțiile de forță ale statului să sancționeze tacticile mafiote ale clanului Piedone

Ținând cont de atacurile publice ale lui Cristian Popescu Piedone și ale partidului din spatele său, PUSL, prin plângeri penale la adresa Realitatea PLUS în care se reclamă „împiedicarea cu rea credință a desfășurării campaniei electorale a candidatului PUSL la Primăria Sectorului 5 al Municipiului București, Popescu Vlad-Piedone”, postul TV face apel la Clubul de Presă și la instituțiile de forță ale statului pentru a sancționa tacticile mafiote de intimidare folosite de clanul Piedone, folosite la adresa jurnaliștilor și prezentatorilor trustului.

PUSL a informat că a făcut 10 plângeri penale la Parchet, sesizări la CNA, sesizări la Biroul Electoral Sector 5 și la Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti, dar și la Autoritatea Electorală Permanentă. În sesizarea PUSL, postul de televiziune „Realitatea Plus” este acuzat că „încearcă să îngrădească, să denatureze adevărul și să denigreze campania electorală desfășurată de candidații partidului PUSL pentru funcția publică de Primar al Sectorului 5 prin acțiunile desfășurate în data de 18.05.2023”.

Ca răspuns la atacurile nefondate din partea lui Cristian Popescu Piedone și a susținătorilor săi instituționali, Realitatea PLUS a solicitat ajutorul organismului de apărare a jurnaliștilor, anume Clubului de Presă, dar și altor instituții ale statului, emițând următorul mesaj public:

„În cel mai important an electoral din istoria recentă a României, orice lovitură dată jurnaliștilor liberi este un asalt la democrație.

Le transmitem, pe această cale, tuturor politicienilor care recurg la astfel de metode de gangsteri că nu cedăm și ne vom face, în continuare, meseria cu onestitate și transparență, doar în interesul public.”

sursa: solidnews.ro

Despre admin

V-ar mai putea interesa

PNL Dolj cere anularea alegerilor de la Malu Mare: 66 de alegători nu au primit buletine de vot. Nu este o simplă eroare materială, ci ne aflăm în fața unei fraude electorale evidente. FOTO DOCUMENT

PNL Dolj a depus la Biroul Electoral Central o cerere de anulare a alegerilor din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.