Ultimele știri
Acasă / Administratie / PROGRAM SPECIAL DE ALEGERI LA SERVICIILE DE EVIDENŢĂ A PERSOANELOR DIN JUDEŢUL DOLJ
SERPICO CRAIOVA

PROGRAM SPECIAL DE ALEGERI LA SERVICIILE DE EVIDENŢĂ A PERSOANELOR DIN JUDEŢUL DOLJ

Pentru asigurarea condiţiilor necesare exercitării dreptului de vot în data de 27.09.2020, Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor(D.P.C.E.P.) Dolj şi Serviciile Publice Comunitare Locale de Evidenţă a Persoanelor(S.P.C.L.E.P.) ce funcţionează pe raza judeţului Dolj, vor avea program de lucru cu publicul şi în zilele de 26 şi 27 septembrie, după cum urmează:

  • În ziua de sâmbătă 26.09.2020 între orele 08.00 – 16.00
  • În ziua de duminică 27.09.2020 între orele 07.00 – 21.00 .
    În acest sens, cetăţenii pot obţine noi documente de identitate pe parcursul celor două zile de la S.P.C.L.E.P-urile care arondează localitatea lor de domiciliul/reşedinţă sau în situaţia în care serviciul în cauză nu este funcţional în perioada mai sus menţionată, se pot adresa D.P.C.E.P.Dolj. Cu acest prilej amintim persoanelor interesate următoarele:
  • conform prevederilor art.4 alin.(5) din Legea nr.55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 ,,valabilitatea documentelor eliberate de instituţiile şi autorităţile publice, se menţine pe toată perioada stării de alertă precum şi pentru o perioadă de 90 zile de la încetarea acestei stări,, .
    Având în vedere că actele de identitate care au expirat începând cu data de 01.03.2020, îşi menţin valabilitatea în această perioadă, menţionăm faptul că la nivelul s.p.c.l.e.p.-urilor vor fi soluţionate cu prioritate cererile de eliberare a unor noi documente de identitate pentru motivele: pierdere, furt, distrugere, deteriorare şi anularea actului de identitate.
  • Aceste măsuri au fost întreprinse în scopul asigurării cadrului necesar desfăşurării în condiţii optime a procesului electoral reprezentat de alegerile pentru autorităţile administraţiei publice locale, fiind menite să asigure starea de legalitate a cetăţenilor privind deţinerea unui act de identitate. Pentru informaţii suplimentare sau sesizarea unor situaţii deosebite, rugăm persoanele să se adreseze Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor în a cărei rază de competenţă îşi au domiciliul sau să contacteze Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Dolj, la telefoanele: 0351437038 sau 0351411290.

p.DIRECTOR EXECUTIV
DANA-MARIANA CIUREA
Şef Serviciu


CLICK AICI
Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Clubul de presă, apel către CNA să NU fie părtaș la crima de presă. Presiunile asupra jurnaliștilor trebuie să înceteze! Facem SCUT în fața jurnalistei Anca Alexandrescu

Clubul de Presă asistă cu stupoare la o faptă ce nu s-a mai petrecut pana …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.