Ultimele știri
Acasă / COMUNICATE / PSD, lovitură împotriva libertății de expresie! Clubul de Presă îi cere lui Marcel Ciolacu să dispună revocarea măsurii abuzive!
SERPICO CRAIOVA

PSD, lovitură împotriva libertății de expresie! Clubul de Presă îi cere lui Marcel Ciolacu să dispună revocarea măsurii abuzive!


Marți, 16 ianuarie 2024, conducerea Partidului Social democrat a ales să se solidarizeze cu ministrul Sorin Grindeanu, care a fost în ultima vreme criticat intens de transportatori și fermieri, punctele acestora de vedere fiind preluate de întreaga presă, dar dezbătute mai intens în platourile televiziunii de știri Realitatea Plus.

Printr-o decizie fără precedent în istoria recentă, PSD a decis ca, în plin an electoral, în care vom avea patru runde de alegeri, membrilor acestui partid să le fie interzis să mai apară pe platourile respectivei televiziuni de știri, iar miniștrii nu au voie să răspundă la întrebări pe care le adresează cetățenii prin intermediul reporterilor TV.

Clubul de Presă consideră acest act un atac extrem de grav la adresa libertății presei și îl somează pe domnul Marcel Ciolacu, președintele PSD, să ia măsurile necesare pentru a revoca de îndată această măsură abuzivă.

În numele Consiliului de Onoare al Clubului de Presă,

Sorin Roșca Stănescu

17.01.2024

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

O nouă categorie de angajați români va beneficia de carduri cadou peste doar câteva zile. Tichete de până la 300 de lei pentru 8 Martie

Este vorba despre doamne, care sunt recompensate de unii angajatori, cu ocazia zilei de 8 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.