Ultimele știri
Acasă / alegeri 2024 / Olguța Vasilescu: “Am votat pentru continuarea transformării Craiovei într-un oraș atractiv, competitiv din punct de vedere economic, pentru un oraș verde și pentru echipa următorilor patru ani”

Olguța Vasilescu: “Am votat pentru continuarea transformării Craiovei într-un oraș atractiv, competitiv din punct de vedere economic, pentru un oraș verde și pentru echipa următorilor patru ani”

Lia Olguța Vasilescu, primarul în funcție și candidat PSD la Primăria Craiova, a votat duminică dimineață pentru continuarea transformărilor din oraș.

Ea a votat la secția 144 din incinta Grădiniței cu Program Prelungit „Petrache Poenaru”, fiind însoțită de soțul său, Claudiu Manda, Cosmin Vasile, ministrul Adrian Cîciu, Antonie Solomon și alți colegi de partid.

Olguța Vasilescu i-a îndemnat pe craioveni să iasă la vot pentru că “semnalul lor este foarte important pentru toţi competitorii politici de astăzi”.

“Am votat pentru continuarea transformării Craiovei într-un oraș atractiv, competitiv din punct de vedere economic, pentru un oraș verde și pentru echipa următorilor patru ani. Vă așteptăm să votați și dvs., pentru că semnalul pe care îl dați tuturor competitorilor politici e important. Vă mulțumim!”, a fost mesajul Liei Olguța Vasilescu, la ieșirea de la urne.

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

PNL Dolj cere anularea alegerilor de la Malu Mare: 66 de alegători nu au primit buletine de vot. Nu este o simplă eroare materială, ci ne aflăm în fața unei fraude electorale evidente. FOTO DOCUMENT

PNL Dolj a depus la Biroul Electoral Central o cerere de anulare a alegerilor din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.