Ultimele știri
Acasă / Regiunea-Oltenia / Experimentele artiștilor cu inteligența artificială la Roma: „Deschide posibilități inimaginabile”
SERPICO CRAIOVA

Experimentele artiștilor cu inteligența artificială la Roma: „Deschide posibilități inimaginabile”

de Francesco Giovannetti

Predicții de viitor create de rețele neuronale artificiale prin mucegaiul dinților umani, creaturi bizare marine, biomi virtuali, noi moduri de a imagina explorarea spațiului și posibilitatea de a te îndrăgosti de o Inteligență Artificială.

Acestea sunt câteva dintre experimentele artiștilor din întreaga lume care vor fi salutate de cea de-a treia ediție a „Re:humanism. Sparks and Frictions”, expoziția colectivă care investighează relația dintre Inteligența Artificială și arta contemporană care poate fi vizitată la spațiile We Gil din Regiunea Lazio până la 18 iunie.

“Adevărul este că m-a surprins. Îi dădusem comenzi contradictorii și nu eram sigură care va fi rezultatul. A fost șocant”, a spus Pier Alfeo, unul dintre artiștii care expună cu “Quello che resta”. ” Aceasta este noua noastră metodă de comunicare și extindere a conștiinței și cunoștințelor umane – a adăugat artista și designerul Ginevra Petrozzi, care a fost prezentă cu instalația „Muzi mai mult decât poți mesteca” -. Dacă AI este folosită pentru a face ceea ce noi nu putem face, se deschid posibilități infinite. Ne putem imagina ceea ce nu știam că ne putem imagina.”

Vezi video pe repubblica.it

sursa foto: Aici

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

Dan Diaconu explică pericolul uriaș și situația curentă în confruntarea SUA-Rusia

Autor: Dan Diaconu Pachetul de ajutorare a Ucrainei este doar un preambul. Cu toate că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.