Ultimele știri
Acasă / Administratie / Elevii din ”Carol” se întorc la clase. DSP Dolj spune că nu e cazul închiderii școlii
SERPICO CRAIOVA

Elevii din ”Carol” se întorc la clase. DSP Dolj spune că nu e cazul închiderii școlii

Schimbare de situație, la ”Carol I”, colegiul unde, aseară, Consiliul de Administrație decidea suspendarea tuturor cursurilor la clasă din cauza a trei noi cazuri de Coronavirus: un elev de clasă pregătitoare, unul de clasa a XI-a și un altul de a XII-a. Hotărârea prevedea ca unitatea de învățământ să treacă la scenariul roșu în următoarele două săptămâni.

Hotărârea nici nu a mai apucat să fie discutată în ședința programată azi în Consiliului Județean pentru Situații de Urgență Dolj, pentru că DSP Dolj susține că nu se impune această măsură. Traseul de urmat a unei astfel de decizii pleacă de la consiliul de administrație al unei unități de învățământ, apoi e tranșată de ISJ ȘI DSP, fiind trimisă ulterior – dacă cele două instituții cad de acord că este cazul – către CJSU. Ceea ce nu a fost cazul.DSP a argumentat că cei trei elevi învățau în corpuri distincte și nu se poate vorbi de trei cazuri într-un singur loc.

Citeste integral pe ziaruldecraiova.ro

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Clubul de presă, apel către CNA să NU fie părtaș la crima de presă. Presiunile asupra jurnaliștilor trebuie să înceteze! Facem SCUT în fața jurnalistei Anca Alexandrescu

Clubul de Presă asistă cu stupoare la o faptă ce nu s-a mai petrecut pana …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.