Ultimele știri
Acasă / Administratie / Ștefan Stoica, președinte PNL Dolj: Suntem deschiși către negocieri constructive ce pot asigura înfrângerea PSD în alegerile locale și câștigarea Primăriei de către forțele de dreapta
SERPICO CRAIOVA

Ștefan Stoica, președinte PNL Dolj: Suntem deschiși către negocieri constructive ce pot asigura înfrângerea PSD în alegerile locale și câștigarea Primăriei de către forțele de dreapta

“Săptămâna trecută a avut loc prima rundă de negocieri între PNL, USR și PLUS în vederea realizării unei alianțe pentru alegerile locale. Aceste negocieri vor continua pentru a se găsi formula ideală care va asigura câștigarea alegerilor de către forțele de dreapta. Nu înțelegem poziția unora dintre participanții la negocieri, care au început să ne atace, fără ca discuțiile să fi început bine. Genul acesta de presiune nu este de natură să crească încrederea participanților la negocieri, ci pare a fi făcută pentru a sabota discuțiile.

PNL Dolj a intrat în aceste negocieri cu bune intenții, de bună credință, pentru a scăpa Craiova de PSD, așa cum își doresc 80% din cetățenii Craiovei. PNL și-a stabilit candidatul în persoana prof. univ. dr. Nicolae Giugea în urma unei competiții interne la care au mai participat alți 5 candidați. În prezent, conform sondajelor realizate de toate partidele, candidatul PNL este cel mai bine plasat dintre toți competitorii forțelor de dreapta și cel mai în măsură să câștige Primăria.

Reiterăm faptul că PNL Dolj este deschis către negocieri constructive ce pot asigura înfrângerea PSD în alegerile locale și câștigarea Primăriei de către forțele de dreapta. Singura condiție pe care o pune PNL Dolj este ca persoana care va fi desemnată drept candidat al forțelor de dreapta să aibă capacitatea de a îl învinge pe candidatul PSD, indiferent cum s-ar numi acesta.

Pentru aceasta suntem dispuși, alături de celelalte partide de dreapta, să realizăm un sondaj de opinie, cu o firmă agreată de toți participanții, în urma căruia să decidem cine este candidatul comun al forțelor de dreapta la Primăria Craiova.

PSD a pierdut în Craiova ultimele două rânduri de alegeri, cele europarlamentare și cele prezidențiale. Toate sondajele ne arată că, dacă partidele de dreapta se unesc, PSD-ul va fi îndepărtat din administrația locală.

Prin urmare, este de datoria noastră, a celor implicați în aceste negocieri să ne depășim orgoliile și să alegem cea mai bună formulă care ne poate asigura victoria. Această victorie va fi una a craiovenilor care își doresc să trăiască într-un oraș condus de o administrație profesionistă și competentă“, se arată într-un comunicat de presă semnat de Ștefan Stoica, președinte PNL Dolj.

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

28 MARTIE | IQ DIGITAL Summit CRAIOVA. De ce va fi o zi de neratat pentru antreprenorii și comunitatea de business din sudul României?

Dragoș Stanca, fondatorul UPGRADE 100 anunță cel mai asteptat eveniment dedicat transformării digitale: Seria IQ …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.