Ultimele știri
Acasă / Administratie / Președintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, vizită de lucru la Craiova. Galerie FOTO/VIDEO
SERPICO CRAIOVA

Președintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, vizită de lucru la Craiova. Galerie FOTO/VIDEO

Premierul PNL, Nicolae Ciucă, se află, joi, intr-o vizită de lucru în Craiova. Acesta se întâlnește cu managementul mai multor companii private.

Vizita a început la Fabrica QFort, în jurul orelor 12:00, unde a purtat discuții cu managementul companiei. Apoi, de la ora 13.30, va avea loc vizitarea Fabricii Popeci Utilaj Greu, iar de la ora 15.00, premierul PNL va merge la  Fabrica Softronic.

“Astăzi, împreună cu colegii parlamentari din Dolj, l-am însoțit pe premierul Nicolae Ciucă, la vizita de lucru pe care o efectuează în Craiova, la QFort și la Popeci Utilaj Greu. În acest moment, seria întâlnirilor continuă la Softronic, unde și aici vizităm fabrica și vom avea o discuție cu managmentul companiei. Toate aceste întâlniri arată preocuparea Partidului Național Liberal pentru mediul de afaceri și dorința de a găsi soluții la problemele prezentate”, a declarat președintele PNL Dolj, deputat Ștefan Stoica.

Premierul este însoțit de Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, Virgil Popescu, ministrul Energiei, deputat Ștefan Stoica, președintele PNL Dolj, deputații Ionuț Stroe și Gigel Știrbu, Nicolae Giugea, președintele PNL Craiova și subprefectul județului Dolj, Nicușor Roșca.

“Produsele românești realizate la Craiova duc numele țării peste hotare și reușesc să asigure sute de locuri de muncă”, a transmis premierul PNL.

Astfel, premierul Nicolae Ciucă a menționat că este relevant ca să fie purtate aceste discuții, pentru a afla problemele cu care mediul privat se confruntă și pentru a stabili modalitățile prin care să fie rezolvate cu ajutorul deciziilor guvernamentale, a inițiativelor legislative.

Executat de sc hv media production srl, la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, CMF 21240330

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

Clubul de Presă, elogiat internațional!

În urma temerarelor dezvăluiri, făcute de postul de televiziune Realitatea Plus și susținute în forță …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.