Ultimele știri
Acasă / Diverse / Bombă: Fragmente din interviul exclusiv al lui Tucker Carlson cu Vladimir Putin la Moscova

Bombă: Fragmente din interviul exclusiv al lui Tucker Carlson cu Vladimir Putin la Moscova

Prezentatorul american Tucker Carlson a anunțat că va difuza interviul pe care l-a realizat cu președintele rus Vladimir Putin, joi, la ora 18.00, ora Washingtonului (01.00, ora României, vineri, n.red). In urmă cu putin timp, fragmente din interviul exclusiv al lui Tucker Carlson cu Vladimir Putin au fost publicate pe Twitter War Reports.

sursă: Twitter War Reports

TUCKER: Ce le-ai spune oamenilor care conduc America?

PUTIN: Mesajul nostru este că Rusia nu este inamicul tău. Nu vrem război. Suntem pregătiți pentru pace. Liderii tăi caută conflicte. Nu asta ne dorim. Rusia reprezintă propriul popor. Nu vrem ceea ce nu este al nostru.

TUCKER: Vrei să vizitezi Washington?

PUTIN: Da, desigur. Am mai fost în Statele Unite. Îmi place să vizitez și m-am întâlnit cu fiecare președinte, cu excepția lui Joe Biden. Daca as fi invitat aș merge. Da.

TUCKER: Ce părere aveți despre președintele Biden?

PUTIN: Suntem convinși că el nu conduce țara. Să presupunem că avem surse bune care confirmă acest lucru, dar este clar pentru oricine să vadă singur. SUA au intrat acum într-o perioadă întunecată. Are o conducere neresponsabilă.

TUCKER: Crezi că Joe Biden a câștigat corect?

PUTIN: Aș prefera să nu intru în politica internă americană, dar voi spune că ambasada mea a raportat că granița ta de sud a fost mai bine condusă decât acele alegeri din 2020. (chicotește)

TUCKER: Un sondaj din America arată că ești mai popular decât Biden – vreo reacție?

PUTIN: (râde) Nu știu dacă asta ar trebui luat în serios, dar idealurile rusești au sprijin. Credem în valorile tradiționale; căsătoria este între un bărbat și o femeie: bărbații sunt bărbați și femeile sunt femei.

TUCKER: Pe cine ai vrea să-l vezi ca următorul președinte al Statelor Unite?

PUTIN: Încă o dată nu este pentru noi să spunem sau să ne implicăm. Contrar acuzațiilor de lungă durată, nu ne amestecăm în alegerile dumneavoastră. Nu avem nevoie pentru că aceiași oameni ajung să conducă lucrurile oricum.

TUCKER: De ce ai invadat Ucraina?

PUTIN: Am invadat sau am fost invadați? Uită-te la istorie. Uită-te la oamenii care locuiesc acolo. Din punct de vedere istoric, noi am fost invadați și pur și simplu luptăm înapoi acum. Pământurile și oamenii sunt ruși și vom avea din nou ceea ce a fost întotdeauna al nostru.

TUCKER: Cum vei plăti lol dacă Trump a câștigat din nou?

PUTIN: Am avut relații bune când domnul Trump era președinte. Nu a fost război. Relațiile noastre erau într-un punct culminant. Acestea fiind spuse, nimic nu este previzibil sau statistici la fel. Va trebui să vedem.

PUTIN: Îmi amintesc că am râs la glumele lui când era comedian în Rusia. Să ne întoarcem la râs.

TUCKER: De ce?

PUTIN: Există entități financiare puternice în interesul cărora este să ne mențină ca adversari. Unul dintre președinții tăi a avertizat împotriva asta. Noi, rușii, nu avem această problemă.

TUCKER: Vedeți Statele Unite ca pe un inamic?

PUTIN: Nu. Categoric nu. Am fost aliați în al Doilea Război Mondial. Rușii au ajutat la stabilirea Alaska, California și am fost și noi în Hawaii. Oamenii noștri nu sunt dușmani, dar cei din DC cu siguranță nu sunt prietenii noștri.

TUCKER: Poți fi mai specific și numi nume?

PUTIN: Ar fi inutil. Nu depinde de noi să vă rezolvăm problemele interne. În plus, sunt sigur că știi numele mai bine decât noi.

TUCKER: Deci vrei să spui că adversarul tău nu este Joe Biden, ci oamenii din spatele lui?

PUTIN: Exact. Joe Biden poate nici măcar să nu fie conștient de ceea ce se întâmplă. Poate că nu înțelege nivelul sancțiunilor impuse Rusiei. Cine a pus aceste sancțiuni împreună? Aceștia sunt adversarii noștri.

TUCKER: De aceea susțineți BRICS-urile?

PUTIN: BRICS-urile ar exista oricum. Este o reacție naturală la blocul comercial din vest. Este o contragreutate. Când dolarul este armat împotriva statelor, va exista o alternativă naturală la el. Asta ne dorim.

TUCKER: De aceea, tu și Rusia ați fost vizați?

PUTIN: Este mai complicat decât atât, dar sunt sigur că este o bună parte din motiv. Ori de câte ori dolarul este pus în pericol, Statele Unite iau măsuri extreme. Nu își poate permite să eșueze dolarul.

TUCKER: Dar nu este Rusia mai slabă și mai vulnerabilă economic decât SUA?

PUTIN: Când te uiți la dimensiunea economiilor, suntem mici. Dar puțini oameni iau în considerare vastele noastre resurse naturale. Rusia are peste 80 de trilioane de dolari în pământ. Nicio țară nu se apropie de noi.

TUCKER Ce părere aveți despre președintele Biden?

sursă: Twitter War Reports

Despre admin

V-ar mai putea interesa

România va găzdui Cupa Mondială – Grand Prix de sărituri cu schiurile. Au început lucrările de reamenajare a Bazei Olimpice de la Râşnov!

România va găzdui, în luna septembrie, Cupa Mondială – Grand Prix de sărituri cu schiurile. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.