Ultimele știri
Acasă / COMUNICATE / ZILELE COANDĂ – 100 DE ANI ÎN SLUJBA COMUNITĂŢII
SERPICO CRAIOVA

ZILELE COANDĂ – 100 DE ANI ÎN SLUJBA COMUNITĂŢII

Liceul Teoretic ”Henri Coandă”, ca în fiecare an, își onorează patronul spiritual, Henri Coandă, savant dăruit universalităţii, fără de care spiritualitatea românească ar fi fost iremediabil mai săracă.

Anul acesta Liceul Coandă își deschide cu generozitate porțile, în cadrul evenimentului Zilele Liceului Teoretic ”Henri Coandă” – 100 de ani în slujba comunității”, în perioada 11-13 octombrie 2023, pregătit cu atenţie şi devotament de cadre didactice şi elevi. 40 de activități se vor derula pe parcursul celor 3 zile.

Un moment de referință, unic în seria evenimentelor de acest tip din viața liceelor craiovene, va fi recitalul de muzică folk și poezie sub genericul ”Podium poetico-muzical” , care va reuni poeți și jurnaliști contemporani consacrați (precum Spiridon Popescu, Toma Grigorie, Camelia Radulian, Dumitru Sîrghie, Petrișor Militaru, Mircea Pospai), precum și cantautori, artiști renumiți de muzică clasică și folk (precum Mircea Suchici, Dan State, Dan Vană și inegalabilul Emeric Imre).

“Pe data de 11 octombrie 2023, vă invităm să vă alăturați comunității noastre educaționale și culturale, în cadrul Sesiunii omagiale, care va avea loc începând cu orele 12.00  în incinta  școlii, Corpul D, în SALA OMNIA (sala de festivități a liceului) și pentru evenimentul ”Podium poetico-muzical – recital de muzică folk și poezie”, ce se va desfășura pe baza sportivă a liceului, începând cu ora 13.00”, a precizat directorul Liceului Teoretic ”Henri Coandă”, prof. Mihaela BRUMAR.

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

UPDATE. Votul European Best Destinations s-a inchis. Târgul de Crăciun din Craiova, pe locul II în Europa. A intrecut in frumusete targurile din Viena, Praga sau Londra. Cum a reactionat primarita Olguta Vasilescu

Update. Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a publicat joi seara, 7 decembrie, pe rețelele de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.