Ultimele știri
Acasă / Administratie / Poliția Română scoate la concurs 1.828 de posturi, din sursă externă. Si Jandarmeria are disponibile 700 de locuri de muncă
SERPICO CRAIOVA

Poliția Română scoate la concurs 1.828 de posturi, din sursă externă. Si Jandarmeria are disponibile 700 de locuri de muncă

Inscrierile se fac online, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs.

Ce trebuie să știți este că sunt 645 de posturi de ofițer de poliție, 657 de posturi de agent de poliție și 536 de posturi pentru personal contractual.

Pentru posturile de ofițeri și agenți, perioada de înscriere a început ieri, 23 septembrie și are termen limită 5 octombrie, informează Poliția Română.

Posturile de personal contractul vor fi scoase la concurs în perioada următoare.

Posturile scoase sunt în specialitățile acțiuni speciale, cazier judiciar, statistică și evidențe operative, analiza informațiilor și implementare date, comunicații și informatică, logistică, operațiuni speciale, ordine publică, pregătire profesională, reținere și arestare preventivă, rutieră, secretariat, documente clasificate și arhivă, cercetarea și prevenirea criminalității, investigații criminale, investigarea criminalității economice, financiar, implementarea proiectelor, psihosociologie și siguranță școlară, relații internaționale, informare și relații publice, structura de securitate, poliție canină și cabinet sanitar veterinar, criminalistică, combaterea criminalității organizate, resurse umane și administrativ.

Informații complete cu privire la posturile existente le găsiți începând cu documentarea de aici: https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

Si Jandarmeria Română anunță un număr de 700 de locuri de muncă scoase la concurs din sursă externă.

“Te-ai gândit vreodată că poți să lucrezi în Jandarmeria Română, chiar dacă ai absolvit o specializare economică sau un profil umanist? Cum poți obține unul dintre cele 700 de locuri de muncă scoase la concurs din sursă externă? Primul pas este să-ți fixezi pentru mâine în calendar, data de 22 septembrie care să-ți aducă aminte că au început înscrierile on-line la unitățile de jandarmi din toată țara care scot posturi la concurs”, este îndemnul Jandarmeriei Române.

În scopul reducerii deficitului de personal, Jandarmeria Română scoate la concurs 521 de posturi de subofițeri, 49 de posturi de ofițeri și 130 de posturi de personal contractual.

Înscrierile se fac on-line, la unitățile de jandarmi care vor scoate posturi la concurs, în perioada 22 septembrie – 01 octombrie 2021.

Fiecare inspectorat de jandarmi județean va afișa pe paginile de internet proprii posturile disponibile care vor fi scoase la concurs, dar și calendarul tuturor etapelor premergătoare concursurilor.

Astfel, cine dorește să ocupe unul dintre cele 700 de posturi scoase la concurs prin încadrare directă din sursă externă va accesa pagina de internet a inspectoratului de jandarmi județean pe care și-l alege și va proceda la completarea cererilor puse la dispoziție, pe care le va transmite pe o adresă de e-mail indicată.

Informații complete cu privire la posturile existente se regăsesc pe site-urile inspectoratelor de jandarmi județene.

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Clubul de presă, apel către CNA să NU fie părtaș la crima de presă. Presiunile asupra jurnaliștilor trebuie să înceteze! Facem SCUT în fața jurnalistei Anca Alexandrescu

Clubul de Presă asistă cu stupoare la o faptă ce nu s-a mai petrecut pana …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.