Ultimele știri
Acasă / COMUNICATE / ANIȘOARA STĂNCULESCU ii bate obrazul lui Tăriceanu

ANIȘOARA STĂNCULESCU ii bate obrazul lui Tăriceanu

Preşedinta ALDE Craiova, ANIȘOARA STĂNCULESCU, îl atentioneaza pe Călin Popescu Tăriceanu că acesta “s-a sancţionat singur”,
pentru declaraţiile privind organizatia de la Dolj. De altfel, si deputatul Ion Cupă, proaspăt ieșit din ALDE, l-a atacat dur pe președintele formațiunii.„Urât vă scrieți finalul de carieră, domnule Tăriceanu!”, i-a transmis fostul presedinte ALDE Dolj.

“Când am luat 12% la primăria Craiova mă dădeați exemplu peste tot în țară și nu mai conteneați cu aprecierile la adresa mea. Mi-ați spus de atâtea ori că am sprijinul dvs și că sunteți sigur că echipa ALDE Craiova va face treabă bună. Ați fost foarte fericit, mândru de noi, atunci când am construit cu oamenii noștri din organizația Craiova acea inimă ALDE în centrul orașului. Și când erați în mijlocul ei!… M-am înșelat în privința dumneavoastră, domnule Tăriceanu!

Ați uitat toate astea?! Am stat de vorbă cu mii de craioveni lăudându-vă că sunteți un politician cu ”coloană”, cu valori și principii, unul care nu face compromisuri compromițătoare. Am ripostat energic celor care îmi atrăgeau atenția că s-ar putea să mă înșel în privința dumneavoastră.

Astăzi îmi pare rău!

Au fost anumite semne de-a lungul întâlnirilor noastre politice care îmi arătau că disproporția între vorba și fapta dumneavoastră este una destul de mare iar credința dumneavoastră în liberalism este doar o mască bine purtată. Nu vă credeam însă în stare să călcați în picioare o întreagă organizație doar ca să vă satisfaceți orgoliul rănit.

Ați venit la Craiova să reformați organizația cu câțiva oameni care nu reprezintă pe nimeni, fără rezultate politice sau profesionale.Doar ca să arătați, mincinos, că ”ALDE-le” dumneavoastră trăiește în Dolj! Dacă erați cu adevărat un gentleman ne-ați fi chemat pe toți cei care am pus umărul la construcția partidului în Craiova și ați fi avut o discuție onestă cu noi.De ce v-a fost frică, dle Tăriceanu?! Eu una, colegele și colegii mei, am așteptat acest lucru!Nu vă făceam niciun rău! Vă spuneam doar adevarul, verde în față!

Vă anunț, domnule Tăriceanu că organizația ALDE Craiova, cea pe care am construit-o împreună cu toți colegii mei nu se lasă călcată în picioare de nimeniși este( cu foarte puține excepții) solidară. Dar nu cu dumneavoastră, dle Tăriceanu! Eu si colegii mei vom acționa unitar și vom găsi drumul politic cel bun. Dumneavoastră l-ați rătăcit, se pare, definitiv!”, i-a transmis public lui Tariceanu presedintele ALDE Craiova, ANIȘOARA STĂNCULESCU.

Despre admin

V-ar mai putea interesa

PNL Dolj cere anularea alegerilor de la Malu Mare: 66 de alegători nu au primit buletine de vot. Nu este o simplă eroare materială, ci ne aflăm în fața unei fraude electorale evidente. FOTO DOCUMENT

PNL Dolj a depus la Biroul Electoral Central o cerere de anulare a alegerilor din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.