Ultimele știri
Acasă / COMUNICATE / Universitatea din Craiova: “Studenții noștri pot mai mult”

Universitatea din Craiova: “Studenții noștri pot mai mult”

Conducerea Universității din Craiova vă invită să participați la cea de-a XI-a ediție a evenimentului „Studenții noștri pot mai mult”, care se va desfășura în perioada 5-6 iunie 2024, între orele 09:00 și 17:00, în Centrul vechi al Craiovei (str. Frații Buzești). Deschiderea oficială va avea loc miercuri 5 iunie, în prezența rectorului Universității din Craiova, prof. univ. dr. Cezar Ionuț Spînu.

În cadrul evenimentului, fiecare facultate va organiza un stand de prezentare, unde vor fi expuse elemente și materiale de promovare ce reflectă specificul activităților desfășurate la cursuri și laboratoare. Studenții și cadrele didactice vor prezenta vizitatorilor inovații tehnologice, precum roboți de ultimă generație, dispozitive inteligente și soluții inovatoare dezvoltate în cadrul proiectelor universitare.

Pe parcursul celor două zile, vor fi organizate și experimente pentru a oferi elevilor o perspectivă concretă asupra disciplinelor de studiu din cadrul Universității din Craiova.

Proiectul „Studenții noștri pot mai mult” are ca scop stimularea creativității și implicării studenților în activități practice, contribuind astfel la dezvoltarea lor personală și profesională. Participarea la aceste activități sporește vizibilitatea oportunităților disponibile pentru studenți, promovează voluntariatul și încurajează un stil de viață sănătos prin activități recreative.

Evenimentul este organizat de Universitatea din Craiova, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră, în colaborare cu Convenția Organizațiilor Studențești (COS). Universitatea din Craiova are în structura sa 12 facultăți la care învață aproximativ 18.000 de studenți.

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Sfârșit de iunie incendiar, la Craiova: Seară balcanică la IntenCity, cu DUBIOZA KOLEKTIV și KOČANI ORKESTAR

Dubioza Kolektiv este una dintre cele mai așteptate trupe la cea de-a treia ediție a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.