Ultimele știri
Acasă / Administratie / Voucherele de vacanţă vor fi menţinute numai pentru anumite niveluri de salarizare – Anunțul lui Nicolae Ciucă

Voucherele de vacanţă vor fi menţinute numai pentru anumite niveluri de salarizare – Anunțul lui Nicolae Ciucă

Președintele Partidului Național Liberal (PNL) – Nicolae Ciucă spune că voucherele de vacanță ar urma să fie menținute doar pentru anumite niveluri de salarizare în noile măsuri fiscale pregătite de Guvern. Coaliția va tăia voucherele pentru bugetarii cu salarii de peste 8 000 lei net.

Conform planului prezentat de liderul PNL, voucherele de vacanță ar urma să fie disponibile doar pentru angajații cu un anumit nivel de salarizare, iar această măsură ar urma să fie implementată după aprobarea măsurilor fiscale, potrivit realitatea.net.

Nicolae Ciucă a explicat că în discuţiile politice pe care le-a avut a fost agreată menţinerea acestora pe anumite niveluri de salarizare.

„Discuţiile pe care le-am avut la nivel politic au mers către direcţia menţinerii voucherelor de vacanţă pe anumite niveluri de salarizare”, a declarat Nicolae Ciucă, întrebat dacă voucherele de vacanţă ar putea să nu mai fie acordate de anul viitor.

Acesta a adăugat că săptămâna viitoare trebuie ca liderii coaliţiei să vină cu o decizie finală, asumată printr-o ordonanţă de urgenţă care să poată fi depusă în Parlament.

„Săptămâna viitoare trebuie să fim cu decizia finală, aprobată, discutată şi asumată, astfel încât să poată să fie depusă în Parlament”, a mai afirmat Nicolae Ciucă, chestionat în legătură cu finalizarea ordonanţei de urgenţă privind măsurile fiscale. sursa:realitatea.net

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

FMI arată că taxa pe cifra de afaceri impusă băncilor şi marilor companii este „o povară incorectă”. Ce alte recomandări mai are FMI pentru România

Fondul Monetar Internaţional estimează o creştere economică de 2,3% pentru România în acest an şi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.