Ultimele știri
Acasă / Administratie / Fermierii nu renunță, Guvernul negociază

Fermierii nu renunță, Guvernul negociază

Furia transportatorilor crește de la o oră la alta. Fermierii din întreaga țară încearcă să blocheze intrările in marile orașe. Negocierile Guvernului au eșuat. Autoritățile încearcă să oprească blocajele, iar fermierii spun că nu renunță la proteste până nu se soluționează revendicările lor. Coloane de tiruri și tractoare blochează și astăzi traficul.

Traficul in Craiova se desfășoară cu dificultate.

Protestatarii doljeni, fermierii și transportatorii vor avea acces până la Aeroportul Internațional Craiova, așa cum au solicitat fără a afecta însă traficul și accesul în acea zonă și în aeroport.

Sector de drum:

Peco Smart pănă la bifurcația de pe centura nord, cea care duce către hotel Helin și fabrica de avioane.

Decizia a fost luată în urmă cu puțin timp de către prefectul județului Dolj, Dan Diaconu, împreună cu reprezentanții structurilor de forță pe care i-a convocat, luni dimineață, la sediul Prefecturii.

Reprezentanții Guvernului precizează că nu vor crearea unor blocaje in trafic sau vămile din județ. In acest sens, discuțiile continuă pentru identificarea celor mai bune soluții în gestionarea situației protestelor.

Fermierii continuă protestele in stradă

Proteste masive se înregistrează in mai multe țări europene. In România, este a șasea zi de blocaje pe șosele. Alți fermieri vor să se alăture protestelor.

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

România va găzdui Cupa Mondială – Grand Prix de sărituri cu schiurile. Au început lucrările de reamenajare a Bazei Olimpice de la Râşnov!

România va găzdui, în luna septembrie, Cupa Mondială – Grand Prix de sărituri cu schiurile. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.