Ultimele știri
Acasă / alegeri 2024 / Alegeri 2024. Rezultatele finale ale alegerilor, în linie dreaptă. AEP: Procesul electoral este în etapa de definitivare a centralizării rezultatelor

Alegeri 2024. Rezultatele finale ale alegerilor, în linie dreaptă. AEP: Procesul electoral este în etapa de definitivare a centralizării rezultatelor

Vezi care sunt REZULTATELE locale din fiecare localitate AICI

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a anunțat că procesul electoral este aproape de finalizare, aflându-se în etapa de definitivare a centralizării rezultatelor votării și de predare a proceselor-verbale întocmite la nivelul birourilor electorale.

Într-un comunicat oficial, AEP a precizat că parcursul documentelor electorale începe de la birourile electorale ale secțiilor de votare din țară, continuând cu Birourile Electorale de Circumscripție Județeană și Biroul Electoral de Circumscripție Nr. 42 – Municipiul București, iar în final ajung la Biroul Electoral Central.

Vezi care sunt REZULTATELE locale din fiecare localitateAICI

AEP a subliniat că instituția nu are atribuții și nu intervine în niciun fel în activitatea de numărare a voturilor, de înscriere a acestora în procesele-verbale, de efectuare a operațiunilor de centralizare a rezultatelor votării, de soluționare a contestațiilor, de renumărare a voturilor ori în activitatea birourilor electorale, indiferent de nivelul la care acestea funcționează.

sursa: ALEGERI LOCALE 2024 – Rezultate parțiale pentru președinții consiliilor județene. Procentele de TOP

Vezi care sunt REZULTATELE locale din fiecare localitateAICI

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

România va găzdui Cupa Mondială – Grand Prix de sărituri cu schiurile. Au început lucrările de reamenajare a Bazei Olimpice de la Râşnov!

România va găzdui, în luna septembrie, Cupa Mondială – Grand Prix de sărituri cu schiurile. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.