Ultimele știri
Acasă / alegeri 2024 / Ringo Dămureanu: “Am votat pentru familie, am votat pentru viitorul tinerei generații”

Ringo Dămureanu: “Am votat pentru familie, am votat pentru viitorul tinerei generații”

Ringo Dămureanu, candidatul AUR la Consiliul Județean Dolj, a votat la ora 12,00, la Secția nr. 77, din Craiovița. El a venit însoțit de familie.

La ieșirea de la urne, deputatul Ringo Dămureanu a ținut o conferință de presă, alături de candidații la funcția de consilier județean, în care i-a îndemnat pe doljeni să meargă să își exercite dreptul la vot.

“Am votat pentru schimbarea modului în care cetățenii sunt tratați in statul român, pentru schimbarea modului in care politicile acestea comunitare ii afectează pe locuitorii județului Dolj. Am votat pentru ca românii să nu mai fie ținuți in case pe diferite motive, să nu li se mai interzică accesul in diferite instituții publice pe diferite motive. Am votat pentru familie, am votat pentru viitorul tinerei generații, pentru că noi credem intr-o Românie mai bună, credem intr-un viitor al românilor aici, acasă, la Craiova, in România și în Europa”, a fost mesajul deputatului Ringo Dămureanu, la ieșirea de la urne.

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

PNL Dolj cere anularea alegerilor de la Malu Mare: 66 de alegători nu au primit buletine de vot. Nu este o simplă eroare materială, ci ne aflăm în fața unei fraude electorale evidente. FOTO DOCUMENT

PNL Dolj a depus la Biroul Electoral Central o cerere de anulare a alegerilor din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.