Ultimele știri
Acasă / Cultura-Media / Mihai Căldăraru şi-a donat ziua de naştere în scop caritabil. Cel mai frumos moment/VIDEO

Mihai Căldăraru şi-a donat ziua de naştere în scop caritabil. Cel mai frumos moment/VIDEO

De ziua lui, Mihai Căldăraru a dăruit, în loc să primească. Crescut la orfelinat, el a oferit dulciuri pentru copiii defavorizați din mediile vulnerabile.

Cu un spirit generos și o inimă plină de compasiune, Mihai Căldăraru, cunoscut drept Omul Faptelor Bune, a lansat sambata, 25 mai, campania umanitară „UN DAR DE SUFLET PENTRU COPII ȘI PERSOANELE DEFAVORIZATE DIN MEDII VULNERABILE “. Cu o devotare profundă pentru binele celor din jur, acesta ne amintește că succesul autentic nu se măsoară în bogății materiale, ci în impactul pozitiv pe care-l avem asupra vieților celor din jur.

Cel mai frumos moment de la ziua lui Mihai:https://www.youtube.com/shorts/pKahQ8YV70w

La evenimentul caritabil, de ziua lui Mihai Căldăraru, au participat
Alçık Necati – reprezentantul Asociației Sportive Româno – Turcă, Daniela Riccio – președintele Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale, Maria Tănase – vicepreședinte AEDOPS.RO, prof. dr. Ramona Chiriță – președintele Asociației Cataleya/Yris, Maria Staicu – director general al postului de televiziune online REPUBLICA TV și mulți copii defavorizați din medii vulnerabile.

Pornind de la experiența sa personală și de la lecțiile învățate din copilărie, Mihai Căldăraru a transformat provocările în oportunități de a ajuta. Fiind născut într-o familie numeroasă și având o copilărie marcată de orfelinate, el știe prea bine ce înseamnă să simți nevoia de susținere și compasiune.

De-a lungul anilor, Mihai Căldăraru și-a dedicat eforturile pentru a aduce speranță și bucurie în viețile celor aflați în dificultate. Prin intermediul organizației non-profit și, ulterior, printr-o asociație caritabila, el a oferit sprijin și îndrumare celor care au avut nevoie, fără a cere nimic în schimb.

Mihai Căldăraru a decis să extindă brațele sale de ajutor către cei mai vulnerabili membri ai comunității. Tânărul a pus la dispoziție un număr de telefon special (0739.377.777) pentru cei care se află in situații dificile precară, precum bătrânii, copiii și persoanele cu dizabilități, oferindu-le posibilitatea de a cere ajutor atunci când au nevoie.

Cu inimile deschise și mâinile întinse spre cei aflați în suferință, Mihai Căldăraru își continuă misiunea de a face lumea un loc mai bun, pas cu pas. În urma lansării acestei campanii, sperăm că și mai mulți oameni se vor alătura acestui gest nobil și vor contribui la crearea unei societăți mai empatie și mai solidare.

De la Govora, Republica TV a transmis live emisiunea “Uniți în fapte bune”

Despre admin

V-ar mai putea interesa

PNL Dolj cere anularea alegerilor de la Malu Mare: 66 de alegători nu au primit buletine de vot. Nu este o simplă eroare materială, ci ne aflăm în fața unei fraude electorale evidente. FOTO DOCUMENT

PNL Dolj a depus la Biroul Electoral Central o cerere de anulare a alegerilor din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.