Ultimele știri
Acasă / COMUNICATE / Clubul de Presă și-a ales conducerea chiar astăzi, de Ziua Mondială a Presei, la prima convenție a noii formațiuni create

Clubul de Presă și-a ales conducerea chiar astăzi, de Ziua Mondială a Presei, la prima convenție a noii formațiuni create

In urma alegerilor care au avut loc au fost desemnate Consiliile de Conducere ale Departamentului Jurnaliștilor și Departamentului Proprietarilor, precum și Consiliul de Onoare al Clubului de Presă.

Clubul de Presă și-a desemnat conducerea în cadrul primei convenții care marchează și începerea activității. Organizația este alcătuită din peste 500 de jurnaliști, cei mai mulți dintre aceștia au zeci de ani de experiență în presa scrisă și în televiziune. Clubul va milita pentru drepturile de muncă și de liberă exprimare ale jurnaliștilor. Iar departamentul proprietarilor caselor de presă va funcționa ca un patronat, care va viza interesele comune în raport cu autoritățile statului român și cu cele internaționale.

Cozmin Gușă: De Ziua Mondială a Libertății Presei lansăm CLUBUL DE PRESĂ! Lupta pentru libertatea de exprimare

Clubul de Presă este împărțit în două departamente: unul al Ziariștilor și unul al Proprietarilor. Departamentul ziariștilor, al cărui lider a fost ales jurnalistul Bogdan Comaroni, se va axa pe lupta pentru drepturile de muncă și de liberă exprimare a jurnaliștilor, iar celălalt departament, al Proprietarilor, condus începând de astăzi de Claudiu Asimionesei, va funcționa ca un patronat al trusturilor de presă.

VEZI AICI COMUNICATUL CLUBULUI DE PRESĂ

Cei 521 de jurnaliști înscriși in Clubul de Presă sunt angajați ai următoarelor companii care acționează in mass-media românească:
VEZI AICI companiile

Cele cinci locuri din Consiliul de Onoare al clubului au fost ocupate, prin vot, de Cozmin Gușă, Sorin Roșca Stănescu, Răzvan Savaliuc, Bogdan Comaroni și Claudiu Asimionesei.

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

PNL Dolj cere anularea alegerilor de la Malu Mare: 66 de alegători nu au primit buletine de vot. Nu este o simplă eroare materială, ci ne aflăm în fața unei fraude electorale evidente. FOTO DOCUMENT

PNL Dolj a depus la Biroul Electoral Central o cerere de anulare a alegerilor din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.