Ultimele știri
Acasă / Diverse / Putin și-ar fi adăpostit familia într-un buncăr antinuclear de lux din Munții Altai. Președintele rus ar fi bolnav

Putin și-ar fi adăpostit familia într-un buncăr antinuclear de lux din Munții Altai. Președintele rus ar fi bolnav

Vladimir Putin și-a adăpostit familia într-un buncăr antinuclear de lux din Munții Altai, un adevărat oraș subteran, dotat cu tehnologie de ultimă generație, susține un fost profesor rus, potrivit căruia liderul de la Kremlin suferă de o boală gravă.  

Vladimir Putin și-a ascuns în ultimele zile membrii familiei sale într-un „oraș subteran” din Siberia, potrivit unui fost profesor de la Institutul de Stat pentru Relații Internaționale din Moscova, citat de Daily Mail.

Buncărul de lux de înaltă tehnologie este situat în Munții Altai și a fost proiectat pentru protecție în caz de război nuclear, a declarat politologul Valery Solovey, în vârstă de 61 de ani. Solovey a susținut anterior că Putin suferă de probleme medicale grave, ascunse publicului rus și a luat parte la ritualuri șamanice bizare alături de ministrul său al Apărării, Serghei Șoigu.

Oraș subteran ultramodern construit de Gazprom

Chiar dacă autoritățile îl resping pe Solovey, ca fiind un adept al teoriilor conspirației sau un escroc, săptămâna trecută el a fost interogat timp de șapte ore din cauza acuzațiilor pe care le-a făcut despre starea medicală și psihică a lui Putin, pe un site Telegram pe care îl operează. Casa lui a fost, de asemenea, percheziționată și au fost confiscate mai multe obiecte electronice. Solovey a fost ulterior eliberat, dar cazul nu este închis.

Afirmația vine în timp ce Rusia lovește Kievul și Harkov cu rachete, ceea ce duce la acuzații că Putin comite crime de război.„În weekend, familia președintelui Putin a fost evacuată într-un buncăr special pregătit în caz de război nuclear”, a spus profesorul într-un videoclip. ”Acest buncăr este situat în republica muntoasă Altai. De fapt, nu este un buncăr, ci un întreg oraș subteran, dotat cu știință și tehnologie de ultimă oră. Nu înseamnă ceva asta pentru tine? Că președintele își trimite familia în acest buncăr?”, a declarat Solovey.

Se pare că profesorul care susține că are contacte la Kremlin se referă la un complex întins, construit aparent de gigantul energetic Gazprom cu aproximativ un deceniu în urmă în districtul Ongudaysky din Republica Altai, o regiune a Siberiei care se învecinează cu Mongolia, China și Kazahstan. Observatorii au observat mai multe puncte de ventilație în terenurile din jurul ascunzătoarei din munte și o linie de înaltă tensiune conectată la o substație ultramodernă de 110 kilovolți, suficientă pentru a alimenta un oraș mic.

Pe cine ar fi dus Putin în buncărul din Munții Altai

Solovey nu a spus cine sunt membrii familiei lui Putin care se presupune că au fost trimiși la buncăr, dar a susținut anterior că fosta gimnastă ritmică Alina Kabaeva, acum în vârstă de 38 de ani, câștigătoare de aur olimpic, este soția secretă a liderului rus. „Aceasta este familia lui adevărată, iar Alina este capabilă să-i influențeze deciziile”, a spus el anul trecut.

Putin are două fiice adulte, Maria Vorontsova, 36 de ani, genetician, și Katerina Tikhonova, 35 de ani, dansatoare devenită matematiciană. De asemenea, se spune că mai are o fiică pe nume Luiza Rozova, de 18 ani, cunoscută și sub numele de Elizaveta Krivonogikh, dintr-o relație anterioară cu Svetlana Krivonogikh, care a devenit multimilionară la 45 de ani, acum co-proprietară a unei mari bănci rusești.

Zvonuri neconfirmate negate însă de Kremlin spun că el are și copii cu fosta gimnastă Kabaeva. Putin a spus anterior: „Am o viață privată în care nu permit amestecul. Trebuie respectată”.
El i-a deplâns chiar pe „cei care, cu nasurile lor băgăcioase și fanteziile lor erotice, se uită în viețile altora”. Alina Kabaeva a spus că a cunoscut un bărbat, fără a-i da numele, pe care „îl iubesc foarte mult”. ”Uneori te simți atât de fericit încât chiar te simți speriat”, spunea fosta gimnastă.

Ritual șamanic alături de ministrul Șoigun

Pretinsa mutare a familiei sale la buncăr ar fi venit pe fondul unui eșec al planului strategic al lui Putin de a cuceri Ucraina, a spus Solovey. Putin a fost lovit de „reacția extrem de puternică și unită a Occidentului cu privire la planurile rusești”. „Putin plănuise să declare victoria militară completă și incontestabilă a trupelor ruse în seara zilei de duminică, 27 februarie – și să anunțe sfârșitul așa-numitei „operațiuni speciale”, a spus Solovey. „După cum știți, nu a fost atinsă nicio țintă a invaziei Rusiei în Ucraina”.

Una dintre cele mai uimitoare afirmații ale lui Solovey a fost că ministrul Apărării, Șoigu, a aranjat ca Putin să participe la un ritual șamanic în Siberia, care presupunea sacrificarea unui lup negru într-un ritual de îmbunătățire a sănătății președintelui.
Șoigu deține în prezent controlul operațiunii militare a Rusiei în Ucraina.

„O bucată de țesătură albă a fost înmuiată cu sângele lupului și a ars”, a declarat canalul de Telegram „General SVR”, asociat cu Solovey, în septembrie 2021. „Se presupune că au văzut acolo un corb negru, învârtindu-se mult timp în fum. Din anumite motive, acest semn i-a fost explicat lui Putin ca fiind un mare succes”.

Putin ar avea o boală secretă care îi pune viața în pericol

Întrebat în legătură cu afirmațiile sale conform cărora Putin ar fi avut o boală gravă – lucru care a fost negat ferm de Kremlin – Solovey a spus: „Nu folosesc expresia „bolnav terminal” și nu am folosit-o niciodată. Folosesc un eufemism: circumstanțe personale de forță convingătoare”. El a sugerat în trecut că Putin suferea de boala Parkinson în stadiu incipient și că are o boală secretă care îi pune viața în pericol, dar nu a adus dovezi pentru afirmațiile sale.

Sursa: StirilePROTV

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Cezar Drăgoescu: “Am votat cu încredere și speranță pentru o Românie modernă, pentru un Dolj modern și pentru o Craiova modernă! Am votat pentru un viitor european!”

Cezar Drăgoescu (USR), candidatul ADU la Consiliul Judetean Dolj, a votat astăzi la sectia 128, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.