Ultimele știri
Acasă / Administratie / Președintele Cosmin Vasile și consilierii județeni din Dolj au primit certificatele constatatoare. Ei vor fi validați în funcții din toamnă

Președintele Cosmin Vasile și consilierii județeni din Dolj au primit certificatele constatatoare. Ei vor fi validați în funcții din toamnă

Un număr de 36 consilieri judeţeni alesi pe 9 iunie, împreună cu noul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Dolj, Cosmin Vasile, au primit certificatele doveditoare.

Astăzi, la sediul CJ Dolj, a avut loc ceremonia de înmânare a certificatelor constatatoare a calității de ales, la scrutinul electoral din 9 iunie, pentru funcția de consilier județean.

“Am primit pentru a șasea oară acest certificat și pentru a doua oară validarea funcției de președinte al Consiliului Județean Dolj. Într-o formulă nouă, cu o componență alcătuită din vechi consilieri județeni, dar și din nume noi, care nu au avut până acum această calitate, începem încă un ciclu administrativ orientat către dezvoltarea județului Dolj și bunăstarea comunității. Instituția Consiliului Județean Dolj este una dintre cele mai importante instituții de administrație, iar activitatea ei trebuie să fie tratată cu profesionalism și respect. Felicitări tuturor celor aleși! Succes în mandatul pe care l-au câștigat!”, a transmis președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile.

Ei urmează să fie validați în aceste funcții din toamnă. Cel mai probabil vor depune jurământul la începutul lunii octombrie, după ce actualii consilieri judeteni vor încheia mandatul.

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

România va găzdui Cupa Mondială – Grand Prix de sărituri cu schiurile. Au început lucrările de reamenajare a Bazei Olimpice de la Râşnov!

România va găzdui, în luna septembrie, Cupa Mondială – Grand Prix de sărituri cu schiurile. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.