Ultimele știri
Acasă / Administratie / Republica Fantastică România: Primaria Brazi a cheltuit aproape 9000 de lei pentru “lucrări deszăpezire gard viu”, în condițiile în care în comună nu există niciun gard viu | VIDEO
Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Republica Fantastică România: Primaria Brazi a cheltuit aproape 9000 de lei pentru “lucrări deszăpezire gard viu”, în condițiile în care în comună nu există niciun gard viu | VIDEO

Matinalii Vlad, George și Luca au avut, în Deșteptarea – Europa FM, o discuție cu accente de nedumerire în legătură cu unele cheltuieli făcute de primăria din Brazi, Prahova.

Primăria din această comună a încheiat un contract pentru deszăpezire și a făcut și plățile prevăzute în contract, pentru iarna trecută – e vorba, printre altele, de aproape 9000 de lei pentru “lucrări deszăpezire gard viu”.

Totuși, opoziția locală, răutăcioasă ca orice opoziție, acuză malversațiuni cu banii publici, pe baza unui control venit de la județ. Suma nu e un capăt de țară, chiar dacă această comună nu are decât vreo 8000 de locuitori. Dați un leu pentru deszăpezeu, cum ar veni.

Însă, unii au remarcat că în comună nu există niciun gard viu care să necesite deszăpezire, asta nemaipunând la socoteală faptul că, în iarna trecută, în Brazi, Prahova, nici n-a fost zăpadă.

În sfârșit, iată o primărie care nu va fi prinsă nepregătită de ninsoare.

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață după o domnie de 70 de ani

O lume intreagă este alături de Marea Britanie! Regina Elisabeta a II a a murit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.