Ultimele știri
Acasă / Administratie / Presa străină laudă CURAJUL jurnaliștilor din Clubul de Presă în demascarea caracatiței generalilor Coldea și Dumbravă!

Presa străină laudă CURAJUL jurnaliștilor din Clubul de Presă în demascarea caracatiței generalilor Coldea și Dumbravă!

Presa străină vorbește despre rolul decisiv al Clubului de Presă în demascarea caracatiței conduse de generali SRI în rezervă Florian Coldea și Dumitru Dumbravă. „Aceste acte de corupție au fost aduse în lumină publică de curajoșii jurnaliști de la Clubul de Presă”, notează The Diplomatic Affair.

„Într-o întorsătură explozivă a evenimentelor care a transmis unde de șoc în România, Florian Coldea, fostul director adjunct al Serviciului Român de Informații (SRI), a fost aruncat în lumina reflectoarelor Direcției Naționale Anticorupție.

Acuzațiile, coroborate de surse judiciare, prezintă un tablou înfricoșător al corupției și constrângerii la cele mai înalte niveluri de putere. Aceste acte de corupție au fost aduse în lumină publică de curajoșii jurnaliști de la Clubul de Presă”, apreciază TDA.

Cătălin Hideg, o figură proeminentă din sectorul afacerilor sanitare, a făcut un pas cu curaj cu dezvăluiri care ar putea desluși o rețea de înșelăciune împletită de Coldea și presupusul său „grup” de conspiratori.

Scandalul a luat o întorsătură dramatică după apariția unor interceptări senzaționale în domeniul public (…) care au oferit o imagine asupra afacerilor întunecate ale lui Coldea și ale cohortei sale, dezvăluind urmărirea fără scrupule a câștigului personal în detrimentul standardelor etice și legale, mai notează publicația The Diplomatic Affair.

sursă: realitatea.net prin solidnews.ro

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

PNL Dolj cere anularea alegerilor de la Malu Mare: 66 de alegători nu au primit buletine de vot. Nu este o simplă eroare materială, ci ne aflăm în fața unei fraude electorale evidente. FOTO DOCUMENT

PNL Dolj a depus la Biroul Electoral Central o cerere de anulare a alegerilor din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.