Ultimele știri
Acasă / Diverse / PMP DESCHIDE NEGOCIERI CU PNL
SERPICO CRAIOVA

PMP DESCHIDE NEGOCIERI CU PNL

ANIȘOARA STĂNCULESCU, președinte PMP Dolj:”Am votat în Consiliul Național Executiv al partidului începerea negocierilor cu PNL în vederea construcției unui proiect politic comun”

PMP Dolj consideră că deschiderea negocierilor PMP cu PNL este firească pentru consolidarea polului de centru-dreapta în România, liberal și popular, se arata intr-un comunicat remis Republica TV.

Comunicatul

”Noi am pledat încă înainte de alegerile parlamentare din 2020 pentru compunerea unui Pol de dreapta în România. E bine ca forțele liberale, populare și conservatoare să fie într-o singură formulă politică, puternică. Nu există incompatibilități doctrinare între PMP și PNL, ambele fiind de altfel, membre ale Partidului Popular European”, precizează Anișoara Stănculescu, liderul PMP Dolj după ședința CN al PMP desfășurată la finele săptămânii la Sinaia.

PMP aduce o zestre importantă în proiectul politic cu PNL. Peste 2500 de consilieri locali și județeni, primari, viceprimari, vicepreședinți de Consilii Județene, doi europarlamentari, o rețea extinsă de organizații locale, o infrastructură logistică semnificativă.

”Noi, PMP avem oameni foarte valoroși atât la nivel național cât și la nivel local. E păcat ca acești oameni și proiectele lor să se irosească ori să stagneze. De aceea participarea la un proiect politic comun cu PNL ar pune în valoare acest potențial al nostru în favoarea țării și a comunităților locale”- a mai precizat liderul PMP Dolj, Anișoara Stănculescu.

Negocierile PMP cu PNL vor avea loc în perioada imediat următoare și vor decide formula prin care cele două formațiuni vor lucra împreună.Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Clubul de presă, apel către CNA să NU fie părtaș la crima de presă. Presiunile asupra jurnaliștilor trebuie să înceteze! Facem SCUT în fața jurnalistei Anca Alexandrescu

Clubul de Presă asistă cu stupoare la o faptă ce nu s-a mai petrecut pana …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.