Ultimele știri
Acasă / Administratie / Parteneriat romano-bulgar: Consiliul Judetean Dolj a conceput si implementat un proiect transfrontalier in valoare de peste 8 milioane de euro, al carui beneficiar este ISU Dolj. FOTO/VIDEO
SERPICO CRAIOVA

Parteneriat romano-bulgar: Consiliul Judetean Dolj a conceput si implementat un proiect transfrontalier in valoare de peste 8 milioane de euro, al carui beneficiar este ISU Dolj. FOTO/VIDEO

𝑶 𝒖𝒏𝒊𝒕𝒂𝒕𝒆 𝒅𝒆 𝒑𝒐𝒎𝒑𝒊𝒆𝒓𝒊 𝒎𝒐𝒅𝒆𝒓𝒏𝒂̆ 𝒔̦𝒊 𝒑𝒆𝒓𝒇𝒐𝒓𝒎𝒂𝒏𝒕𝒂̆ 𝒅𝒆𝒅𝒊𝒄𝒂𝒕𝒂̆ 𝒊𝒏𝒕𝒆𝒓𝒗𝒆𝒏𝒕̦𝒊𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒅𝒆 𝒖𝒓𝒈𝒆𝒏𝒕̦𝒂̆ 𝒔𝒑𝒆𝒄𝒊𝒇𝒊𝒄𝒆 𝒛𝒐𝒏𝒆𝒊 𝒂𝒆𝒓𝒐𝒑𝒐𝒓𝒕𝒖𝒂𝒓𝒆 𝒂 𝒇𝒐𝒔𝒕 𝒇𝒊𝒏𝒂𝒍𝒊𝒛𝒂𝒕𝒂̆ 𝒔̦𝒊 𝒗𝒂 𝒇𝒊, 𝒊̂𝒏 𝒄𝒖𝒓𝒂̂𝒏𝒅, 𝒐𝒑𝒆𝒓𝒂𝒕̦𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍𝒊𝒛𝒂𝒕𝒂̆, 𝒊̂𝒏 𝒂𝒑𝒓𝒐𝒑𝒊𝒆𝒓𝒆𝒂 𝑨𝒆𝒓𝒐𝒑𝒐𝒓𝒕𝒖𝒍𝒖𝒊 𝑰𝒏𝒕𝒆𝒓𝒏𝒂𝒕̦𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍 𝑪𝒓𝒂𝒊𝒐𝒗𝒂.

𝑪𝒐𝒏𝒔𝒊𝒍𝒊𝒖𝒍 𝑱𝒖𝒅𝒆𝒕̦𝒆𝒂𝒏 (CJ) 𝑫𝒐𝒍𝒋 𝒂 𝒄𝒐𝒏𝒄𝒆𝒑𝒖𝒕 𝒔̦𝒊 𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆𝒎𝒆𝒏𝒕𝒂𝒕 𝒖𝒏 𝒑𝒓𝒐𝒊𝒆𝒄𝒕 𝒕𝒓𝒂𝒏𝒔𝒇𝒓𝒐𝒏𝒕𝒂𝒍𝒊𝒆𝒓 𝒊̂𝒏 𝒗𝒂𝒍𝒐𝒂𝒓𝒆 𝒅𝒆 𝒑𝒆𝒔𝒕𝒆 8 𝒎𝒊𝒍𝒊𝒐𝒂𝒏𝒆 𝒅𝒆 𝒆𝒖𝒓𝒐, 𝒂𝒍 𝒄𝒂̆𝒓𝒖𝒊 𝒃𝒆𝒏𝒆𝒇𝒊𝒄𝒊𝒂𝒓 𝒆𝒔𝒕𝒆 𝑰𝒏𝒔𝒑𝒆𝒄𝒕𝒐𝒓𝒂𝒕𝒖𝒍 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝑺𝒊𝒕𝒖𝒂𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒆 𝑼𝒓𝒈𝒆𝒏𝒕̦𝒂̆ 𝑫𝒐𝒍𝒋.

Potrivit presedintelui CJ Dolj, Cosmin Vasile, este singura unitate de pompieri înființată în ultimii ani în Dolj, la cele mai înalte standarde, dotată cu autospeciale de intervenție și de salvare de mare performanță, specializată pe incidente de transport aerian. Proiectul a fost realizat în parteneriat cu municipalitatea Vratsa, din Bulgaria, cu scopul de a consolida sistemul de gestionare a dezastrelor și calamităților naturale în zona transfrontalieră și a presupus atât construirea centrului de intervenții, cât și dotarea.

VIDEO AICI

Un alt proiect în parteneriat cu o municipalitate din Bulgaria, orașul Lom, a fost finalizat în acest an și este dedicat îmbunătățirii intervențiilor la incendiile de pădure. Proiectul de 1 milion de euro a presupus extinderea sistemului de sirene pentru alarmarea populației și achiziția de mașini și ATV-uri care să doteze Inspectoratul Județean de Jandarmi Dolj.

La conferința de închidere a celor două proiecte ale Consiliul Județean Dolj a fost prezent si ministrului Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu.

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

O nouă categorie de angajați români va beneficia de carduri cadou peste doar câteva zile. Tichete de până la 300 de lei pentru 8 Martie

Este vorba despre doamne, care sunt recompensate de unii angajatori, cu ocazia zilei de 8 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.