Ultimele știri
Acasă / Cultura-Media / Deputatul Ștefan Stoica a fost reconfirmat la președinția PNL Dolj

Deputatul Ștefan Stoica a fost reconfirmat la președinția PNL Dolj

Deputatul Ștefan Stoica (foto dreapta) ramane presedintele PNL Dolj, după alegerile noului Birou Politic Judetean, desfășurate joi, în prezența a aproximativ 400 de delegați.

“Facem echipă în Parlamentul României, dar și la Dolj”, a scris pe facebook generalul Nicolae Ciucă, senator PNL de Dolj.

Stefan Stoica: “Un parteneriat cu cetăţenii de care trebuie să fim aproape în următorii ani şi cărora trebuie să le spunem şi să le demonstrăm că putem să aducem bunăstarea în judeţul nostru. Azi dăm startul unei noi etape în procesul construcţiei interne a filialei PNL Dolj. Aceasta trebuie să plece din interior, prin promovarea de oameni şi idei valoroase, care să dinamizeze viaţa partidului şi să aducă un suflu nou şi modern. (…) Avem răspunderea guvernării în plan local, iar acolo unde avem primari trebuie să demonstrăm că putem să dezvoltăm aceste localităţi. În oraşele şi comunele unde nu avem conducerea primăriei, vom face opoziţie constructivă, sancţionând permanent derapajele PSD. Sunt conştient de responsabilitatea pe care ne-o asumăm şi de dificultăţile pe care le avem de depăşit. Vom acţiona în continuare ca o echipă în care rolul fiecăruia este important în realizarea obiectivelor şi avem încredere totală în parlamentarii noştri, în primari, viceprimari, consilieri şi în toţi membri partidului”. (agerpres)

Ședința Comitetului de Coordonare Judetean al organizației s-a desfășurat la Casa de Cultură a Studenților Craiova unde au fost prezenți pemierul Florin Cîțu si presedintele PNL Ludovic Orban. Ștefan Stoica a fost singurul candidat pentru funcția de președinte.

“Mulțumesc tuturor celor care mi-au acordat încrederea pentru un nou mandat de președinte al PNL Dolj!

Premierul, Florin Cîțu, a fost prezent pentru a susține organizația PNL Dolj. Împreună, prin investiții guvernamentale, dezvoltăm Doljul, Dezvoltăm Oltenia!”, a scris pe facebook președintele PNL Dolj, Ștefan Stoica.

Cele două posturi de prim- vicepreședinți au fost ocupate de deputații Nicolae Giugea si Ionuț Stroe.

De asemenea, în cadrul sedintei Comitetului au fost aleși si cei 8 vicepresedinti: Alexandru Gîdăr, Alexandru Triță, Florian Alexandru Gătejescu, Teodor Sas, Cristian Mitrică, Cosmin Călin, Nichi Motoi, Veta Păsculescu. Pentru Biroul Politic Judeţean au fost desemnați 19 membri.

La eveniment au mai fost prezenți, din conducerea centrală, prim-vicepreşedintele Rareş Bogdan, senatorul Alina Gorghiu ( foto stanga), deputatul Violeta Alexandru, secretarul general Robert Sighiartău, vicepreşedintele Cristian Buşoi, deputatul Ionel Dancă si vicepreşedintele Gigel Ştirbu.

https://fb.watch/v/uLixdXj4/

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

PNL Dolj cere anularea alegerilor de la Malu Mare: 66 de alegători nu au primit buletine de vot. Nu este o simplă eroare materială, ci ne aflăm în fața unei fraude electorale evidente. FOTO DOCUMENT

PNL Dolj a depus la Biroul Electoral Central o cerere de anulare a alegerilor din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.