Ultimele știri
Acasă / Cultura-Media / Lara Fabian nu mai concertează la Craiova. POP OPERA CONCERT – REPROGRAMAT!

Lara Fabian nu mai concertează la Craiova. POP OPERA CONCERT – REPROGRAMAT!

Iată comunicatul organizatorilor:

Astăzi la Sala Polivalentă din Craiova a avut loc conferința de presă a Operei Române Craiova cu privire la situația spectacolului-eveniment Pop Opera Concert, conferință susținută de Antoniu Zamfir, managerul Operei Române Craiova, alături de protagoniști ai evenimentului.

Întrucât starea de sănătate a Larei Fabian nu a permis deplasarea acesteia în România, atât pentru susținerea spectacolului de la Craiova, cât și a concertelor de la București, conducerea Operei Române Craiova a decis REPROGRAMAREA evenimentului Pop Opera Concert la o dată ce va fi stabilită cât mai curând posibil. Precizăm că biletele achiziționate își păstrează valabilitatea pentru data la care spectacolul va fi reprogramat.

În cazul în care vor exista solicitări de returnare a contravalorii biletelor achiziționate pentru acest spectacol, din respect pentru public, Opera Română Craiova va demara în regim de urgență toate procedurile legale.

Înțelegem frustrarea și tristețea provocate de acest nefericit eveniment și vă asigurăm că luăm toate măsurile necesare pentru ca acest spectacol să aibă loc cât mai curând. Vom reveni imediat ce vom avea informații suplimentare. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Mihai Căldăraru şi-a donat ziua de naştere în scop caritabil. Cel mai frumos moment/VIDEO

De ziua lui, Mihai Căldăraru a dăruit, în loc să primească. Crescut la orfelinat, el …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.